Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudom MSN-en megnézni...

Hogy tudom MSN-en megnézni azt, hogy valaki kitörölt-e vagy csak nem jelentkezett be régóta?

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jobb katt a nevén > Partnerinformáció

Jobb alsó sarokban ott van.

Vagy pedig az MSN főblakában a szem üzid alatt van egy Plus ikon. Arra katt, ott pedig előjön pár cucc. Ott pedig partnerlista karbantartása.

Meg fogod találni ;)

2008. dec. 10. 23:01
 2/9 anonim válasza:

Hi!

Én erre a célra az aMsn nevű programot használom, ott egyből a nevek mellett látszik, hogy ki az aki letiltott, vagy akit te tiltottál le. A törölt partnereidet is vissza lehet hozni, ha meggondolnád magad, stb...

Peace

2008. dec. 11. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Ez 1 leírás hogy hoygan nézd meg hogy ki tiltott le msn-en

menj fel a www.kitiltottle.extra.hu ra

ott kéri az msn címed, hát tegyünk úgy, írjuk be

ekkor átutal minket 1 másik oldalra amin már tekinthetjük is meg hogy ki tiltott le minket.

Ha rákattintasz az 1ik hírdetésre, a reklamcsere.hu-s ra ,akkor frissíted a kitiltottle.extra.hu -t

és bead 1 oyaln fület hogy rejtvekapcsolódásjelző.

ide beírod az illető msn címét és kidobja hogy be van 1 jeletkezve vagy sincs

üdv az msn fanoknak!

2008. dec. 11. 09:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem működik a kitiltottle extrás oldal. :( Valami 404-es error-t ír ki. Még elmélkedem rajt hogy hátha elszúrok valamit.
2008. dec. 11. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de mire végigcsinálod ezt a klotildos-reklámcsíkos-bannercserés dolgot, addig annyi trójai-, kém- és egyéb fincsivírust kapsz be, hogy csak na. Próbáld meg nyugodtan az aMSN-t.
2008. dec. 12. 23:31
 6/9 A kérdező kommentje:
De azt honnan tudom megszerezni? Mármint az MSN-t?
2008. dec. 14. 16:09
 7/9 anonim válasza:
az aMSN arra is jó, hogy mutatja hogy ki mikor jelentkezett ki?
2009. márc. 18. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
istenem emberek! msn plus t használj telepíts föl akkor jólesz
2009. márc. 19. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:

"Én erre a célra az aMsn nevű programot használom, ott egyből a nevek mellett látszik, hogy ki az aki letiltott, vagy akit te tiltottál le."

Hülyeség;)

Ez egy msn klón Linux-ra használják inkább;)

És nem jelzi, ha letiltanak, csak ha törölnek, akkor jelenik meg az x a neve mellett;)

Linux használó^^

2010. febr. 12. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!