Hogy tudom MSN-en megnézni azt, hogy valaki kitörölt-e vagy csak nem jelentkezett be régóta?
Jobb katt a nevén > Partnerinformáció
Jobb alsó sarokban ott van.
Vagy pedig az MSN főblakában a szem üzid alatt van egy Plus ikon. Arra katt, ott pedig előjön pár cucc. Ott pedig partnerlista karbantartása.
Meg fogod találni ;)
Hi!
Én erre a célra az aMsn nevű programot használom, ott egyből a nevek mellett látszik, hogy ki az aki letiltott, vagy akit te tiltottál le. A törölt partnereidet is vissza lehet hozni, ha meggondolnád magad, stb...
Peace
Ez 1 leírás hogy hoygan nézd meg hogy ki tiltott le msn-en
menj fel a www.kitiltottle.extra.hu ra
ott kéri az msn címed, hát tegyünk úgy, írjuk be
ekkor átutal minket 1 másik oldalra amin már tekinthetjük is meg hogy ki tiltott le minket.
Ha rákattintasz az 1ik hírdetésre, a reklamcsere.hu-s ra ,akkor frissíted a kitiltottle.extra.hu -t
és bead 1 oyaln fület hogy rejtvekapcsolódásjelző.
ide beírod az illető msn címét és kidobja hogy be van 1 jeletkezve vagy sincs
üdv az msn fanoknak!
"Én erre a célra az aMsn nevű programot használom, ott egyből a nevek mellett látszik, hogy ki az aki letiltott, vagy akit te tiltottál le."
Hülyeség;)
Ez egy msn klón Linux-ra használják inkább;)
És nem jelzi, ha letiltanak, csak ha törölnek, akkor jelenik meg az x a neve mellett;)
Linux használó^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!