Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft Teamsben hogy lehet...

Microsoft Teamsben hogy lehet kóddal csatlakozni egy csoporthoz?

Figyelt kérdés

Kaptam egy kódot e-mailben, amivel egy egyetemi tárgy csoportjába kéne belépnem. Hova tudom ezt a kódot beírni az alkalmazásban?

Ami a support.microsofton van nekem olyan jelem nincs és olyan opció sincs, hogy csatlakozás csoporthoz.

2021. szept. 10. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

1. Belépsz a Teams alkalmazásba az egyetem által megadott felhasználói névvel.

2. Bal oldalon "Csapatok" felirattal 3 emberke ikonra rákkatintasz.

3. kicsit arrébb az ablak alján kék színű szöveg: "Csatlakozás csoporthoz vagy csoport létrehozása" katt...

4. fő ablakban megjelenik az hogy: "Csatakozás csoporthoz kód megadásával"

2021. szept. 10. 13:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajnos egyszerűen nekem nincs ilyen opció, hogy csapatok, sem 3 emberke opció. Mutattam a tanárnak is neki teljesen máshogy néz ki az applikáció pedig ugyanazt tölöttem le.

Sem online, sem asztali verzióban sem mobilappon nincs ilyen opció. Nem tudom mit rontok el, régebbi verziót nem enged telepíteni. Megpróbálom kiemelni a kérdést hátha tud valaki segíteni.

2021. szept. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!