Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet egy PDF fájlt...

Hogy lehet egy PDF fájlt jelszó nélkül levédeni?

Figyelt kérdés

Szeretnék elküldeni valakinek egy pdf dokumentumot, de nem szeretném, ha a szöveget kimásolná, hogy valahová beillessze.

Hogy lehet ilyen védelmet rakni egy pdf fájlra?

2021. szept. 9. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Nincs erre megkerülhetetlen védelem.
2021. szept. 9. 15:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Már megoldottam, köszönöm.

Ha valaki megtalálná a kérdést:

A pdf oldalakat jpg formátumú képekké konvertáltam át (interneten 1 perc megcsinálni, bármilyen hosszú is a dokumentum), utána pedig a képekből visszakonvertáltam pdf-be. Így most az oldalakon tulajdonképpen nem szöveg van, hanem szövegről készült képek.

Szóval van védelem.

2021. szept. 9. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lefuttatok rajta egy applikációt ami a képeken felismeri a betűkaraktereket, nyilván lehet hogy nemzetközi szoftver, így ékezetes karaktereket nem ismer fel, vagy nem lesz mindenhol tűpontos, ezért kézzel pepecselni kell néhol hogy javítva legyen, de végeredményben ugyan úgy ki lehet nyerni belőle a folyószöveget. Ennyit a nagy védelemről.
2021. szept. 9. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A képek szöveggé alakíthatóak, bár szerkezettől függ, hogy mennyire nehezen.

Lásd OCR programok, szóval képből lehet szöveget csinálni..

2021. szept. 9. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Vízjel..?
2021. szept. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!