Hogyan telepítsem a CCleanert?
Figyelt kérdés
Szeretném letölteni a CCleanert, csak az a gond, hogy nem vagyok valami ügyes gépek terén és senki nincs, aki segítene. Azt sem tudom, hogy melyik verzióját töltsem most, meg hogy mit csináljak. Légyszi segítsen valaki. :/2010. aug. 31. 06:14
1/7 anonim 

válasza:

Megnyitod az ikont, amit letöltöttél, s szinte csak továbbot kell nyomni.
2/7 anonim 

válasza:

Így van! Aztán néha a jobb alsó sarokban levő "Frissítések keresése"-re kattintva automatikusan frissül, vagy letölti a legfrissebb verziót, amit igen egyszerűen tudsz telepíteni!
3/7 anonim 

válasza:

Írod,hogy kezdő vagy , és valószínűleg jókat hallottál a ccleanerrről ezért gondoltad,hogy te is letöltöd. Ezzel kapcsolatban leírom a véleményemet.Szerintem ez a progi is teljesen haszontalan,olyan kis szemfényvesztős,szemet becsapós.Csupa olyant csinál a géppel ami nélkül is nagyon jól el van a windows.Látszólag tesz -vesz a gépen ,valójában meg teljesen fölöslegesen tevékenykedik. Kitöröl olyanokat amik se nem osztanak se nem szoroznak.Meg egyéb dolgokat megcsinál,de semmivel nem lesz jobb a használata után a géped. Összegezve ,ha föl is telepíted,sajna nem fog ez Neked sem segíteni csak egy vacakkal több lesz a gépeden.
4/7 anonim 

válasza:

Nem teljesen értek egyet az előző válaszolóval. Abban igazad van, hogy "kitöröl olyanokat amik se nem osztanak se nem szoroznak". És éppen ezért érdemes feltelepíteni. Ha a Windowsnak (és a felhasználónak) semmi szüksége nincs ezekre a fájlokra, akkor miért foglalna helyet a merevlemezen? Meglepő, de egyszer 1 hétig nem töröltem a böngészőm (Google Chrome) előzményeit, gyorsítótárát, utána lefuttattam ezt a programot, és lám: 1,7 GB (!) felesleges szemetet szedett a gépről. Pedig nem is neteztem sokat. Jó persze lehet mondani hogy ez az 1,7 gb nem olyan sok. De ez csak 1 hét volt. Ha valaki egyáltalán nem használ cleaner programokat, nem törli a gyorsítótárat akkor pár hét/hónap alatt tetemes mennyiségű szemét gyűlhet össze.
5/7 anonim 

válasza:

Az előzőnek üzenem, hogy a CCleaner az tényleg ratyi, igaza van. Viszont abban nem teljesen osztanám a véleményét, hogy haszontalan az összes ilyen progi. A TuneUp 2007, vagy 2010 az egy fokkal jobb. Próbálja ki valaki egy olyan Xp-s gépen ami kb épphogy futtat egy Xp-t. Azaz nincs benne több Ram mint 256, és kb egy 1,6-os Celeron. Az ilyen gyengébb gépeken lehet hamarabb észrevenni, hogy a progi segített valamit vagy sem. Mert köztudott hogy a mi kedvenc operációs rendszerünk is, mint a többi is, sok olyan dolgot csinál, miközben használjuk, amit nem kéne. Például "szemetel". Amikor internetezünk, amikor egy programot letöltünk, telepítünk, törlünk, használunk akkor ezeknek a műveleteknek nyoma van a kis merevlemezünkön, nem is kicsi. Ha nem is teljesen, de kis mértékben ez a program megtalálja és letisztítja a "felesleges" kacatot a gépről. Csak okosan kell használni. Én nem megy ilyen gépet próbáltam meg gyorsabb működésre bírni ezzel a programal. Szóval én azt mondom, nem egyel több felesleges kacat a gépünkön. De ezt döntse el mindenki magában. DE Ne CCleanert használj hanem TuneUp-ot! Használd benne az "1 Click Maintance" opciót. Itt minden hozzáértés nélkül végig nézi a gépet, ami hozzáteszem nem órákig tart.
6/7 anonim 

válasza:

Bocsánat, telepítése ennek sem bonyolultabb mint a többié.
Ez is jó, ez a 2008-as.
Előző voltam.
7/7 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!