Mivel lehet videót manipulálni?(Mondjuk valamit eltüntetni)
Sziasztok!
Van egy videó amiben van mondjuk egy könyv, aminek Én más címet akarok adni a videóban, de újra felvenni nem lehet most.
Így azt a szöveget ki akarnám cserélni, de milyen programmal és hogyan kellene ezt kivitelezni?
Van erre egyáltalán valami megoldás?
Köszönöm előre is a választ!
Okes.
Hogyan kivitelezhető?
Mert Én próbáltam Photoshoppal, WeVideoval, de nem tudom melyik opcióval lehetne ezt.
Illetve mennyi időbe telne?
Photoshop egy képszerkesztő program. Ha egy kávéfőzővel szeretnél körmöt vágni, az vélhetőleg nem fog neked sikerülni soha a büdös életben. Meg kell találnod a megfelelő eszközt a problémád megoldására.
Mi a kérdésed? Videót szeretnél "manipulálni". A kérdésedet úgy kellett volna megfogalmaznod, hogy videót szeretnél szerkeszteni. Tehát mire van szükséged? Egy professzionális videó szerkesztő programra.
Örülök, hogy segíthettem.
Én értem amit mondasz.
De nem tudom sajnos, hogy hogyan kivitelezhető ez az egész.
A kérdés fent van, egy már felvett videóról szeretném eltüntetni a szöveget úgy, hogy a háttér meg maradjon, viszont ahonnan a szöveg elmenne, az a része mozgásban van a videonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!