Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MSN-ben hogyan lehet kikapcsol...

MSN-ben hogyan lehet kikapcsolni a sok idióta barom smiley-t, amit másoktól jön át, szöveg érkezése közben?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok elolvasni a sok szar miatt, amit írnak. Plus van mellé telepítve.
2008. dec. 10. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Sajnos nem lehet.

Engem is rohadtmód idegesít...

Van amelyik ismimnek mindenbetűje vmilyen smile..(mármint h az S=$)meg még rengeteg hangulatjel..

Én megkértem őket,hogy vagy kitörlik,vagy ne írjanak,mert nemfogom egyesével megnézni,hogy mit jelent..Mármint,hogy hozzáadás stb..-.-"

2008. dec. 10. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Msn-Eszközök-Beállítások-Üzenetek-pipa kivétele a Hangulatjelek megjelenítéséből
2008. dec. 10. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
van egy olyan baállítás h egyéni hangulatjelek megjelenítése, innen kiveszed a pipát és az újonnan megnyitott beszélgetésekben már nem lesz benne
2008. dec. 10. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Ez az alsó kettő jó megoldás, de igazából elolvasni akkor sem fogod tudni, mert olyan hülye rövidítéseket képesek kitalálni a képeknek a készítőik, hogy hihetetlen, szóval olvashatatlan karaktertömeget fogsz kapni képhányadék helyett - egy fokkal jobb :)
2008. dec. 10. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!