Ha már több megabájotot töltök fel torrenten, mint amennyit letöltök (tehát több időt töltöm fel, mit le), akkor már javítottam az arányomon?
Figyelt kérdés
Jól mondtam? Ha valami tök Hüljjeséget írtam, kérlek jelezzétek. Köszi.2010. aug. 30. 19:22
1/5 anonim válasza:
jól mondod de az arány így csak 0,1 et változik. több gigát kell letölteni majd pl duplán feltölteni.
például nekem a bigtorrenten: Arány: 198.702 Feltöltött: 129.22 GB Letöltött: 665.95 MB
2/5 anonim válasza:
Igen,az azt jelenti,hogy a letöltött torrentből az elvártnál többet töltöttél fel. Vagy is ez egyértelműen javítja az arányodat.
Tehát ha letöltesz egy gigás játékot és visszatöltesz 1 gigát akkor 1.00 lesz(egy egész) az arányod ha párszár megával többet akkor meg 1.50 stb.
3/5 anonim válasza:
Ez akkor lenne igaz ha ugyanannyival töltenél fel mint le. Tehát nem attól függ mennyi idejig töltöd fel, hanem hogy milyen gyorsan és mennyit.
4/5 anonim válasza:
Iskolába jártál? Mert akkor tudod a választ, nem?
5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi!
2010. aug. 31. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!