Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Debian 11 nagyon lassan tölt...

KmsRys kérdése:

Debian 11 nagyon lassan tölt be, mióta telepítettem egy másikat is. Miért?

Figyelt kérdés

Van egy Debian 11-em egy SSD-n, tegnap telepítettem egy másikat is belőle, de azt egy teljesen külön HDD-re. Azóta nagyon lassan tölt be az SSD-n lévő Debian. Eddig 13 másodperc alatt bootolt, most meg sokáig szórakozik.

[link]

Ott van az utólsó sorban, hogy 40s / 1min 30s, és így elkezd számlálni, eddig ilyen nem volt. Ez a képernyő mindig olyan rövid időre jelent csak meg, hogy sose tudtam elolvasni, most meg sokáig ez van a képernyőn, és csak utána tölt be. Próbáltam azt is, hogy lecsatlakoztatom azt a HDD-t, amire telepítettem a másikat (ami szintén Debian 11), de semmi sem változott. Érdekes, hogy a leállítás viszont kissé gyorsabban történik azóta.

Hogyan tudnám visszaállítani, hogy újra 13 másodperc legyen a boot idő?

2021. aug. 31. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A Give up waiting for... marad ott sokáig?
2021. aug. 31. 14:02
 12/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ez marad ott hosszabb ideig, aztán hirtelen lefut a többi sor.

2021. aug. 31. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Egér vagy billentyűzettel kapcsolatos anomáliára utal. Próbáld először egér, majd billentyűzet nélkül indítani, hogy úgy is kiírja-e.
2021. aug. 31. 15:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól hogy ez a sor van ott sokáig, még egyáltalán nem biztos, hogy emiatt áll meg. Ilyenkor általában egy háttérben futó semmit sem kiíró valami várakozik, csak épp ez az üzenet íródott ki előtte. Azt kellene valahogy kideríteni, hogy mi az a folyamat ténylegesen, ami áll.
2021. aug. 31. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!