Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan program, amellyel előre...

LeonScottKennedy kérdése:

Olyan program, amellyel előre tudok ütemtervszerűen utasításokat adni egy billentyű vagy egérgomb lenyomására?

Figyelt kérdés
Ha azt szeretném pl., hogy 20 másodpercenként nyomódjon le az F billentyű, meg ilyesmik.
2021. aug. 30. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Autohotkey például, és még viszonylag egyszerű is amit csinálni akarsz, néhány soros kódja van:

- megadod, hogy mi történjen (F betű lenyomása)

- megadod, hogy 20 másodpercenként történjen meg (azaz egy 20 másodperces delay van két művelet között)

- az egészet egy loopba rakod, hogy ismétlődjön a művelet

Most így fejből majdnem meg is csinálom neked, feltételezve hogy az F1 gomb lenyomásakor induljon:

F1::

loop,

{

send, f

sleep, 20000

}

Return

És ennyi, ezt még úgy cicomázod, ahogy akarod (nem árt bele egy gombnyomás, amivel szüneteltethető a szkript például, mert most végtelen ciklusban van).

2021. aug. 30. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem rossz, kipróbáltam, és meg is oldottam, hogy több inputot is bevegyen egyszerre a loop. Viszont egy problémám van, nem sikerül megállítani a loopot :(

Próbálkoztam ilyen "until if {betű} kódokkal, break if kódokkal, de nem akar megállni... Súgó dokumentumban se nagyon találok erre megoldást.

Most is basztatnak az inputok végig ahogy írom ezt xDD

Ötlet esetleg?

2021. aug. 30. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Tálcán jobb klikk az ikonra, és ott van pause és suspend is .

A kódban pedig a pause-t szoktam használni, ami az egérgörgő kattintása: Mbutton::Pause

2021. aug. 30. 17:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Oksa, azóta már megoldottam.

Megírtam egy loopot és egy routet, most ott akadtam el egy kicsit, hogy hogyan kapcsoljam össze a kettőt.

Amikor a 17 körös loop véget ér, akkor jön a route, majd a route végén újra kellene kezdődjön a loop, és így tovább...

Ezt hogyan tudnám megoldani? Sajnos ez a súgó tényleg nem nagy segítség...

2021. aug. 30. 18:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Megoldottam, csak föléjük írtam még egy loopot! Nagyon szépen működik az automata grind ;).

Egyébként tudom telhetetlen vagyok, de nincs valami módja ennek, hogy az inputok csak a játékot futtató ablakban működjenek, és ki alt tabolva belőle nyugodtan csinálhassak bármi mást?

2021. aug. 30. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire mélyen nem használom, de szerencsére elég terjedelmes a súgó + aktív a felhasználói közössége.

Például: (?)

[link]

Nyilván mások a példák, de a kommentek rá szoktak vezetni a megfelelő funkcióra, vagy tartalmazzák azt a kódrészletet, amire szükséged van.

2021. aug. 30. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!