Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy BluRay...

Hogyan lehet egy BluRay lemezre több NERO projektet másolni úgy, hogy mindegyik külön külön elindítható, nézhető legyen?

Figyelt kérdés
NERO 15 video szerkesztővel készült projektjeim vannak AVCHD módban rögzítve 4.3 Gb dvd-ken. Szeretném blueray lemezekre átmenteni úgy, hogy egy lemezre (22 GB) kb 4-5 ilyen projekt felmásolható legyen és egyenként választható módon lejátszható. Nem tűnik bonyolultnak a feladat, de mivel drága a BD lemez ezért nem kísérleteznék.

2021. aug. 30. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az a NERO projekt, de több .mkv file is a lemezre másolható...
2021. aug. 30. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Valamikor réges-régen csináltam ilyet dvd-re. Az a baj, hogy már nem emlékszem, hogy hogyan, de menüt csináltam a dvd-nek, hogy minden film indítható legyen. A Nero-ban nincs valami menüszerkesztési lehetőség? Ha sikerült valamit alkotni mentsd el iso-ba, azt egy virtuális meghajtóban kipróbálhatod. Annak idején én is ezt tettem és addig kisérleteztem, amíg nem sikerült.

Szerintem nem sokat segítettem, de már nagyon régen csináltam.

2021. aug. 30. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

A 113. oldaltól részletezi, hogy hogyan lehet menüt csinálni a lemeznek.

2021. aug. 30. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:

3/3 nak, sajna:

Forbidden

You don't have permission to access this resource

Ennyi....

2022. júl. 14. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!