Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az, hogy egy zenesze...

Miért van az, hogy egy zeneszerkesztő alkalmazás lenémítja a videót annak ellenére, hogy zenét szeretnék alá rakni?

Figyelt kérdés
Az egyik videónál ezt csinálja valami miatt. Pedig én nem némítom le még véletlenül sem.

2021. aug. 29. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Milyen zeneszerkesztő programról van szó? Én biztos vagyok benne, hogy a beállításaiba, elérhető, hogy ne némítsa le, ha leírod a nevét, megnézem neked.
2021. aug. 29. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez az.:

[link]

Amúgy erre csere audio videót is írt.

Nem lehet, hogy a zene jogvédett? Ilyen miatt nem némítaná le egyik ilyen app sem?

2021. aug. 29. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem hiszem, hogy érzékelné, hogy jogvédett :D viszont "Adj hozzá minden dal video. Videó háttérzene. Még a dream queen-es programot se találtam sehol. A program neve, micsoda? Név szerint.
2021. aug. 29. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt írta. Meg hogy csere audio videó.
2021. aug. 29. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát, nemtudom, nem találom a programot, és ha ajánlok neked egy másikat?
2021. aug. 29. 17:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Szóval ez van ennél a videónál.:

[link] (1:07-a végéig)

2021. aug. 29. 21:07
 7/7 KmsRys ***** válasza:
Ha ilyet akarsz csinálni telefonon, használd inkább az InShot vagy a YouCut appot. Sokkal jobbak, mint ez, látszik is rajta, hogy ez egy nagyon gagyi app.
2021. szept. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!