Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet .exe fájlt csinálni?

Hogyan lehet .exe fájlt csinálni?

Figyelt kérdés
Próbáltam több programmal, össze is jött, de a szükséges .txt fájlt nem rakta hozzá a .jar fájlhoz szerintem. Így elindul, megjelenít mindent, aztán amikor a txt-ből kéne dolgozzon nem ír ki semmit (kviz, tehát kérdés válasz onnan lenne szedve, de így azokat nem írja ki). Jó lenne egy részletes leírás vagy videó. Ha a txt helyett kell mást csinálni az nem gond, csak legyen elmagyarázva. A program java, javafx és css-ből áll. Köszi

2021. aug. 28. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Ha egy fájlt olvasnál be a javában, akkor nyílván mellékelned kell a program mellé a txt fájlt.
2021. aug. 28. 20:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Na ne xd. Odáig én is eljutottam. A kérdés az, hogyan tudom megcsinálni.
2021. aug. 29. 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen project management toolt használsz? Maven? Gradle?
2021. aug. 29. 14:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Gondolom ha ez nem mond semmit, akkor az nem jó. Egyiket sem használom. Kezdő vagyok, mire jók ezek?
2021. aug. 30. 11:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A projected tudod vele definiálni, milyen külső függőségeket használ, hogy lehet lefordítani a projected, stb... Ez össze tudja neked csonagolni az összes külső forrást, txt, külső jar egy fájlba (uber jar).

Érdemes használni ilyet, nagyban meg tudja könnyíteni az ember életét. Javaslom olvass utána, hogy mi is ez, hogy kell használni. Rengeteg anyag van róla(főleg angolul mondjuk):

[link]

[link]

Ha szeretnél ebben az irányban elhelyezkedni, csak ajánlani tudom hogy ezeket tanuld meg.

2021. aug. 30. 14:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Okes köszi, megnézem.
2021. aug. 31. 07:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Jónak tűnik, fel is telepítettem. Amikor futtatni akarom ez a hiba fogad, mit lehet vele kezdeni? [link]
2021. aug. 31. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:

A java hogy van telepítve? Például parancssorba beírod, hogy

java --version

illetve

javac --version

mit ír ki?

2021. aug. 31. 19:41
 9/12 A kérdező kommentje:

Az elsőre ezt:

java 16.0.2 2021-07-20

Java(TM) SE Runtime Environment (build 16.0.2+7-67)

Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 16.0.2+7-67, mixed mode, sharing)

A másodikra ezt:

javac 16.0.2

2021. szept. 1. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:
A javának nem exe a kiterjesztése. Meg lehet csinálni, de igazából az csak egy wrapper lesz, ami megnyitja futtatásra a jar fájlt. A problémádban nem fog segíteni, nem ezen múlik, hogy ott lesz-e a txt fájl. Azt neked kell mellékelned a programhoz.
2021. szept. 12. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!