Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Partíció kérdés ?

Partíció kérdés ?

Figyelt kérdés

Van egy adott winchester, több partíció van rajta, 2 operációs rendszer. Amikor felraktam az első operációs rendszert, akkor létrehoztam 2 másik partíciót, amire adatok sokaságát tettem át. Arra a partícióra viszont már nincsen szükség, amire az első operációs rendszert raktam fel - és egyben az operációs rendszerre sincs szükség.

A kérdésem az, hogyha az 1.operációs rendszer partícióját törlöm, akkor csak az törlődik? Tehát nem lesz befolyással semmilyen mértékben a többi partícióra? Azokra sem, amiket aRRÓL készítettem? Gondolom nem lesz gond, de nem vagyok 100%-osan biztos benne.

2021. aug. 27. 18:16
 1/5 Dongaben ***** válasza:
A másik partícióra mentett adatokat nem érinti az Op. rendszer törlése.
2021. aug. 27. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:

De két különböző oprendszerről van szó? Akkor nem lesz befolyással. Ha viszont mindkét oprendszer ugyanaz, akkor lehet probléma. (pl 2 db win10)

Az adatok, gondolom 3. részen van, arra biztos nem lesz hatással.

2021. aug. 27. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Külön rendszerekről van szó. Egyébként miért lenne probléma,hogy 2 ugyanolyan oprendszerről lenne szó? Nem egyértelmű, hogy a kiválasztottat törölném? Egymást nem kéne befolyásolniuk ezek alapján.

2021. aug. 27. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezért szokták javasolni, ha 2 db HDD van, a telepítés idejére lehúzni az elsőt. Azt nem tudom hogy hova mit írhat, de írhat.

Ismerősnél volt egy gép 2 db win10 - 2 db HDD-n. Javasolták, hogy formázás előtt húzzam le azt amelyiket törölném, ha így is indul a rendszer az elsőről akkor formázhatom.

2021. aug. 28. 16:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszod!
2021. aug. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!