Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows XP: Hogyan tudom...

Windows XP: Hogyan tudom beállítani, hogy az alapértelmezett böngésző Chrome legyen ÉS a Tálcán lévő Hivatkozások fülnél mentett linkek Inkognitó módban nyíljanak meg?

Figyelt kérdés
Érdekes egyébkén, hogy Vezérlőpult --> Programok telepítése és törlése -> Programok hozzáférhetősége és alapértelmezéseinél beállítom a Chrome-ot alapértelmezettnek, OK-ra kattintok, majd bezárom és mikor megnyitom ismét ugyanezt a felületet, visszaugrik a "A jelenlegi webböngésző használata"-ára.

2021. aug. 27. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán ez lehet a gond: Végleg szakít a Windows XP-vel a Google (2016. április 15. 10:30) [link]
2021. aug. 27. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Olyan Chrome verzióm van, amit az XP támogat. Ha nem támogatna, akkor böngészni se tudnék és akkor nem ezt a kérdést tettem volna fel.

Lehet, hogy a telepítőnél kell valamit beállítani, mert mindenhol* átállítottam, hogyha a chrome ikonra kattintok, akkor inkognitó módban nyíljon meg.

*tálcán Chrome ikon, Start menü --> minden program --> Chrome

A "C:\Program Files\Google\Chrome\Application"-ben a chrome.exe-t nem lehet átírni vagy nem tudom, hogy hogyan lehet átírni, hogy inkognitóban induljon.

2021. aug. 27. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Registry-ben nézted? pl: [link]
2021. aug. 27. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
A Chrome-nak már régóta lejárt a Windows XP-s támogatása, az újabb verziók el sem indulnak rajta, bár van rá egy MyPal nevű alternatív böngésző, amit direkt Windows XP-re fejlesztenek. Azt próbáld ki, kérdező
2021. aug. 27. 13:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Registry-ben nem néztem.

Nekem nincs tovább. [link]

Valahol láttam már Associations fület, de nem emlékszem, hogy hol.

(Egy registry-s gyorstalpaló anyagot nem tudsz magyarul? Akár videó, akár írott formában.)

Az újabb verziók nem indulnak el, de a régiek igen. Köszönöm, ránézek majd a MyPal böngészőre.

2021. aug. 27. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, rég volt, tán igaz sem volt :) de magyarul és angolul ezeket találtam, amit talán érdemes átnézni:

A regisztry mentése és helyreállítása | Pcegyszeregy [link]

Tippek és trükkök Windows XP-hez [link]

RegTweak adatbázis program - XP, W7, W8, W10 [link]

A Windows rendszerleíró adatbázis (mi az, és hogyan kell használni) [link]

Microsoft Windows XP Registry Guide - XP.Registry.pdf [link]

Microsoft Windows Registry Guide, Second Edition eBook - Microsoft Windows Registry Guide, 2nd Edition (2005).pdf [link]

Mastering Windows XP Registry.doc - Mastering Windows XP Registry (2002) - pdf [link]

Windows XP - Complete - windowsxp.pdf [link]

2021. aug. 27. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
El leszek egy darabig :D Köszönöm!
2021. aug. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!