Windows XP: Hogyan tudom beállítani, hogy az alapértelmezett böngésző Chrome legyen ÉS a Tálcán lévő Hivatkozások fülnél mentett linkek Inkognitó módban nyíljanak meg?
Olyan Chrome verzióm van, amit az XP támogat. Ha nem támogatna, akkor böngészni se tudnék és akkor nem ezt a kérdést tettem volna fel.
Lehet, hogy a telepítőnél kell valamit beállítani, mert mindenhol* átállítottam, hogyha a chrome ikonra kattintok, akkor inkognitó módban nyíljon meg.
*tálcán Chrome ikon, Start menü --> minden program --> Chrome
A "C:\Program Files\Google\Chrome\Application"-ben a chrome.exe-t nem lehet átírni vagy nem tudom, hogy hogyan lehet átírni, hogy inkognitóban induljon.
Registry-ben nem néztem.
Nekem nincs tovább. [link]
Valahol láttam már Associations fület, de nem emlékszem, hogy hol.
(Egy registry-s gyorstalpaló anyagot nem tudsz magyarul? Akár videó, akár írott formában.)
Az újabb verziók nem indulnak el, de a régiek igen. Köszönöm, ránézek majd a MyPal böngészőre.
Hát, rég volt, tán igaz sem volt :) de magyarul és angolul ezeket találtam, amit talán érdemes átnézni:
A regisztry mentése és helyreállítása | Pcegyszeregy [link]
Tippek és trükkök Windows XP-hez [link]
RegTweak adatbázis program - XP, W7, W8, W10 [link]
A Windows rendszerleíró adatbázis (mi az, és hogyan kell használni) [link]
Microsoft Windows XP Registry Guide - XP.Registry.pdf [link]
Microsoft Windows Registry Guide, Second Edition eBook - Microsoft Windows Registry Guide, 2nd Edition (2005).pdf [link]
Mastering Windows XP Registry.doc - Mastering Windows XP Registry (2002) - pdf [link]
Windows XP - Complete - windowsxp.pdf [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!