Egy olyan problémám lenne hogy a processzorom nem birja a warzont és laggolok mikkor lövök úgy hogy egy I7-9700KF-em van (9gen) kérdöjel mert kéri az óldal hogy legyen: ?
megprobáltam low grafikán úgy is laggolt (föként akkor akad ha lövök)
CPU: I7-9700KF (9Gen) 8mag 8 logikai mag 4.57Ghz (town cooler van felete)
GPU: GTX 1660 Super
ram: 1 slot 2666Mhz 16gb
alaplap: asus h310m
táp: cooler master ELITE v3 600w (nem a táp a baj!)
a játék HDD-n van
és szinte biztos hogy a CPU nem birja! nem wish-ről van a CPU!
Pedig ez biztos hogy nem az elsz hogy a cpu nem bírja, régen rossz lenne.
Én kezdésnek inkább vagy a hálózat körül kezdenék nézelődni, tekintve, hogy mikor lősz, tehát a szerver felé és vissza is küld adatot a mozgási adatokon felül, akkor jön ki a gond.
1. A ram lassú, ez már lehet gond. 2x8GB felállásban kétszeres lenne a ram sávszéled.
2. egy HWinfoval monitoroznám a processzor órajelét és a vrm hőmérsékletét játék közben, mert a 9700K az simán be tud ám kérni 130 Wattot, amit nem biztos hogy tolerál az alaplap hűtetlen VRMje
3. ha lövés körben akad javarészt akkor lehet valami grafikai beállítás <> driver ütközés van
a processzor a régihez képest szinte alig eszik többet (25w-vel 85w-t)
a hálozat megfelelő stabil DIGI 90m+le 90m+fel 1ms
a BIOS a legújabb a driver is
lap csere nem fog meni a windows pedig anyira nincs teleszemetelve (az alaplapal nincs probléma valoszinüleg hissz a processzor és videókártya etszere fel tud meni 100% volt benchmarkolva! aszem valami 17k pont volt 3D mark-ban)
Milyne proci volt előtte benne?
A 9700KF fogyasztása nem 85W! Ennek a TDPje 95W, a fogyasztása max terhelésen 125-130W! ( tuniggla meg ennél is több).
tudom hogy többet le eszik mint 85W viszont amenyiben fel túd pörögni 100%-ig az öszes mag nem az áramelátásával lessz baj (volt benchmarkolva is és rendereltem is vele tesztelésből blenderben Cycles-el)
elöte lévő proceszor: I3-8100
ja és láta szerelö a gépet és azt mondta nem lesz vele probléma
Hamar küldtem el:D
Találtam erről a lapról olyan bejegyzést, hogy a 9700 VRM throttlingot okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!