Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek még jó ?

Szerintetek még jó ?

Figyelt kérdés

Megéri win 7-et felrakni a gépre egy átlag felhasználónak tehát játék, netezés, filmezés stb. ?

Nekem személy szerint a win 7 jobban bejön mint a 10. Vélemények ?

2021. aug. 18. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az jön be akkor neked az a jobb, használd. Erősen hardverfüggő is a dolog,mire éri meg felrakni. :D
2021. aug. 18. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha a kettőt összehasonlítjuk szerintem a win7 kiforrottabb, stabilabb... de csak szerintem.
2021. aug. 18. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor használd azt, amit te jobbnak gondolsz. Most mit szeretnél? Gyözzünk meg az ellenkezőjéről? :D
2021. aug. 18. 19:24
 4/6 IV. KecskeShajt ***** válasza:
Ha nem valami nagyon komoly játék, jó a hetes. Azt vedd figyelembe, hogy néhány új hardverhez már nem adnak ki 7-es drivert (pl VR-szettek).
2021. aug. 18. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát a Windows 7 pár milliószor stabilabb, mint a Windows 10. Bááár szerintem nem lehet összehasonlítani egy kimondottan stabil rendszert egy kimondottan instabillal.

Személyes tapasztalatok alapján a Win10 instabilitásban veri az anno gyerekként, kiskamaszként kapott mindenféle tört WinXP-ket.

Mi lenne, ha kipróbálnál egy Linux disztrót?

2021. aug. 18. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
A konfigomban nincsenek csúcskategóriás cuccok, amihez mai napig jönnek frissítések az egy gt1030 loe profile vga.
2021. aug. 19. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!