Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Messengerben az átlátszó pipa...

Messengerben az átlátszó pipa és a teli pipa között mi a különbség?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy ha csak átlátszó a pipa, akkor az üzenet kézbesítve lett, de ha teli, akkor meg is érkezett a telefonra.

Mi a különbség a kettő között a címzett telefonján? Ha elküldöm az üzit és a másik ember telefonján be van kapcsolva a messenger, akkor nála csippan egyet a teló, ha megkapja. A csippanás már akkor is megvan nála, ha nálam még átlátszó a pipa vagy csak akkor ha nálam már teli pipát mutat.

Én, ha üzit kapok, azonnal csippan a telóm. Az miért van, ha valakinek írok, akinél tudom, hogy ott van a telója egész nap a közelében és mégsem olvassa el órákig az üzit. Ez azért lehet, mert még nem csippant nála? Vagy csippant csak nem nézi meg?

Szóval, ha üres pipa van, akkor már túl van a fogadó fél telefonja a csippanáson vagy még nincs?

2021. aug. 18. 07:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve az miért van, hogy ha a címzett telefonján be van kapcsolva a messenger és van net, akkor mondjuk órákig csak átlátszó a pipa a küldött üzenetnél? Csippant már nála csak nem nézi meg, vagy még nem is csippant és nem is tud róla, hogy kapott üzenetet?
2021. aug. 18. 08:09
 2/6 Sh4dowth3w0lf válasza:
100%
Ha üres a pipa, az azt jelenti, hogy a te készüléked már elküldte az üzenetet, de a másik még nem kapta meg (mert mondjuk ki van kapcsolva a wi-fi a telefonján.), tehát még nem csippant. Ha teli pipa van, akkor már megcsippant a telefonja csak még nem nézte meg.
2021. aug. 18. 08:09
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha tudom, hogy a másik telefonján biztosan be van kapcsolva a wifi és be is van kapcsolva a messenger, akkor vajon miért nem kapja meg az üzenetet legalább annyira, hogy csippanjon?
2021. aug. 18. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a messenger egy kalap kaki, ha épp olyan kedve van, nem fogadja az üzenetet, amíg meg nem nyitod. Egyes telefonokon viszont maga a rendszer blokkolja (energiagazdálkodási megfontolásokból) a messenger háttérben futó agentjét, így az nem fogja megkapni az üzeneteket, amíg meg nem nyitod.
2021. aug. 18. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindkét válaszolónak igaza van.
2021. aug. 18. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A Messenger mindig is összevissza jelezte az üzenet kézbesítését és -olvasását.
2021. aug. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!