Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi okozza ezt a fura egér hibát?

Mi okozza ezt a fura egér hibát?

Figyelt kérdés

Régen is előfordult, mondjuk úgy havonta egyszer, de most az elmúlt 3 napban 3-szor.

A lényege az, hogy az egér megáll, az egér alján a led vagy teljesen kikapcsol, vagy halványan világít csak.

Ilyenkor el kell navigálni billentyűzettel a start menübe, leállítani, majd bekapcsolni a gépet akkor megjavul.

Ha kihúzom az egeret majd vissza az nem elég, illetve próbáltam, USB port is ok, egér kihúzása után egy pendrive-ot dugtam be azt rögtön érzékelte.

Semmi más USB-s eszközzel nem volt gond, bill és fülhallgató is az.

Csináltam már AIDA System Stability testet, futott több órán keresztül, hiba és túlmelegedés nélkül.

sfc scan egyedül egy NET frameworkos file-ot javított.

Maga a gép egyébként fél éves, februárban lett vásárolva.

Hol kéne keresnem a hiba okát? Havonta egyszer előfordult, az is kellemetlen volt, de ez, hogy 3 nap alatt háromszor, ez már ténylegesen az.

2021. aug. 18. 03:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt, Win 10, minden frissítéssel.
2021. aug. 18. 03:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vlsz. hibás lesz az egérben valami elektronika. A halványodó LED az alacsony feszültség jele, ergo valamiért nem kap elég áramot. Ez pedig a vezérlőelektronika hibája lesz, valamelyik félvezető döglőik benne és mikor túlmelegedik ilyen hibajelenséget produkál.
2021. aug. 18. 04:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Sima Genius egér 3000-4000Ft közötti. Bár ahogy észrevettem van hogy bekapcsolás után 15 percen belül jött elő, van hogy órákkal később.
2021. aug. 18. 04:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg ami feltűnt, hogy mindig pl böngészés vagy hasonló közben jött eddig elő, játék közben sose pedig azt lehet mondani 80%-ban játék fut a gépen.
2021. aug. 18. 05:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A Genius sajnos mostanában már nem olyan, mint régen. Vegyél Logitech egeret.
2021. aug. 18. 13:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz, megpróbálok másik egeret.
2021. aug. 18. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha 80% játék, akkor a Logitech G203 lehet a te egered. Persze ha amúgy tetszik és illik a kezedbe.
2021. aug. 18. 18:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát ezért nem mertem drágább egeret venni nagyon, sajna nem nagyon van lehetőség sehol " megtapogatni " aztán egyszer régen fürödtem be így, kiadtam közel 20k-t aztán sehogy sem találtam jó fogást rajta.

Bár ahogy lesem az említett típus úgymond elég " univerzális " formára lehet nem is lenne rossz döntés.

2021. aug. 19. 03:15
 9/10 anonim ***** válasza:

MediaMarktban pl. mindig van kint G203, G305, G503, G603 és G Pro (Wireless).

Én a Pixelben (Reiner Frigyes parknál van) tudtam megtapogatni a G403-at, mert én G703-at néztem ki magamnak és a kettő ugyanaz.

Nem tudom merre laksz, de MediaMarkt elég sok helyen van.

2021. aug. 19. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
MediaMark-ban van sok kirakva, megtapogatni lehet, de hülyeség onnan venni, mert sokkal drágábban adják, mint egy tisztességes számtech bolt.
2021. aug. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!