Laptopon, kizárólag böngészésre és YouTube videók nézésére elegendő a gyárilag feltelepített Endless op. rendszer?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 10:18
2/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Alkalmas rá, de Windowsal többre is képes a laptopod.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen laptop? 2 GB van benne?
6/10 A kérdező kommentje:
Ha a memóriára gondolsz, akkor 4 GB. Egyébként az apósomé lenne a laptop, tényleg csak böngészésre, jutubozásra.
2021. aug. 16. 19:03
7/10 anonim válasza:
Dehogy! Egy Linux többre képes mint képzelnénk! Csak rá kell jönni hogy használd!
8/10 anonim válasza:
#4 "de Windowsal többre is képes a laptopod"
Hát hallod, biztos bennem van a hiba, de én mióta Linuxra váltottam, azóta érzem csak, hogy többre képes a gépem.
Egyébként meg böngészni, meg Youtube-videókat nézni akármelyik elterjedtebb oprendszer jó.
9/10 anonim válasza:
Tényleg többre képes a Windows.
Olyan izgalmas, amikor random összeomlik az OS grafikus felhasználói felülete, vagy amikor el se indul a GUI futtatható állománya vagy amikor ugyanez annyira bugos, hogy nem működik például a hangerőszabályozó ikonja.
Az is izgalmas, amikor 1 órás sleepből nem ébreszthető a gép.
A laptop mindezekre képes...csak a Windows-zal.
10/10 anonim válasza:
Egyik hibát sem tapasztaltam.
Az említett hibákat többnyire valamilyen hibás driver okozza, ami nem a Windows hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!