Az ambibox telepítés közben ezt írja ki. Miért nem tudd kapcsolódni? Hogyan oldjam meg hogy működjön?
Figyelt kérdés
"Download failed: File not found(404)
Check your connection and click 'Retry' to try downloading the files again, or click 'Next' to continue installing anyway."
Régebben már működött aztán egy ideig nem használtam és újra is lett telepítve a gép. Most megpróbáltam újra beüzemelni de már a telepítésnél hibát dob. Próbáltam azt is hogy a next-re megyek de akkor sem tudott sehogy sem csatlakozni. Végig próbáltam minden COM -ot egyikkel sem volt jó.
2021. aug. 14. 13:59
1/1 A kérdező kommentje:
Valószínűleg illesztőprogram kéne hozzá de nem találom sehol hogy milyen kéne hozzá.
2021. aug. 14. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!