Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem bírom telepíteni az új...

Nem bírom telepíteni az új szkennerem (CanoScan LiDE 300) illesztőprogramját. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Mindig elakad a lapolvasó csatlakoztatásánál. Felismeri, de csak tölt órákon át, tegnap például 5 órán át hagytam, de nem történt semmi. A gép is érzékeli a szkennert, tehát tuti csatlakoztatva van, de a program nélkül nem tudom használni. Frissítettem a Windowst, kikapcsoltam a tűzfalat, kikapcsoltam a Windows frissítéseket, újraindítottam a gépet, próbáltam a kapott telepítő CD-ről, letöltöttem és azzal is próbálkoztam, de tényleg semmi sem segít. Ha ez számít valamit Win 10-em van.

Valami ötlet? Köszi előre is!

2021. aug. 13. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld egy másik gépen.

Lehet hogy a szkennerrel van probléma.

2021. aug. 13. 12:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam másik gépen, ott simán ment a telepítés, szóval a szkenner jó.
2021. aug. 13. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha másik gépen, másik windows-on megy a telepítés, akkor egyértelműen a te windowsoddal van a probléma. Tudom, hogy macerás, de én meggpróbálnám a windowst újra telepíteni. Hátha.....
2021. aug. 13. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Végül meglepő módon egy szimpla újraindítás, a Windows frissítések kikapcsolása és az segített, hogy nem futtattam mást, csak a telepítőt. Korábban is próbáltam így, szóval nem tudom most mi volt más, de a lényeg, hogy megoldódott.
2021. aug. 13. 14:39
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatod, hogy nem indítod el a driver telepítőt, csak kicsomagolod. Mikor csatlakoztatod az új szkennert valószínűleg az ismeretlen és egyéb kategóriába kerül az eszköz az eszközkezelőben, rámész jobb egér gombbal, majd az illesztőprogram frissítését választod. Manuális telepítést választasz. Ez után kitallózod neki a drivert mappát amibe kicsomagoltad. Ha szerencséd van telepíteni fogja.
2021. aug. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!