Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem jó a Call of Duty 2-m,...

Nem jó a Call of Duty 2-m, valaki segítene? (sürgős)

Figyelt kérdés
Feltelepítettem a Call of Duty 2-t a gépemre, és amikor elindítottam multiban (1.3-as patch + xfire-ből indítottam), semmi sem látszott, kivéve a kis térképet, meg az egyéb szövegeket. Semmit nem lehetett látni, sem a textúrákat, sem azt hogy merre megyek. És nem tudok neki mit csinálni. Ugyan ez van single-ben is. Próbáltam a kompatibilitást állítani (mivel Windows 7-es van), de úgy sem működött. Azt még hozzáteszem, hogy egyszer fekete minden, egyszer pedig fehér és barna közti színárnyalat van. Nem tudom, hogy ez olyan fontos-e. Azt szeretném megtudni, hogy miért csinálja ezt, és, hogyan játszhatok vele normálisan?
2010. aug. 29. 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg frissíteni a grafikuskártyád driverét. A gyártó honlapjáról letölthetőek a driverfrissítések.
2010. aug. 29. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Az is lehetséges hogy gyenge a grafikus kártyád , ez esetben válassz kisebb felbontást.
2010. aug. 31. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok.

Ha gondolod vegyél fel xre , hátha úgy jobban tudok segíteni. x: xfly3013

2010. aug. 31. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Ööö... Nem tudom, neked 2 GB videókártya kevés-e? -.-
2010. aug. 31. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Az csak a memória mérete-.-

Attól, hogy az nagy attól még a grafikus processzor lehet gyengébb, vagy lassabb.

2010. szept. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!