Mit kell csinálni a DirectX-szel?
Egy Steam-es játék elindítása után egy kis, Message fejlécű ablakban az van, hogy "DX11 feature level 10.0 is required to run the engine".
Az interneten a Microsoft oldalát találtam meg. Ott ezt írják: "Kattintson a Start gombra, írja be a dxdiag szót a keresőmezőbe, majd nyomja majd nyomja le az ENTER billentyűt.
Az eredmények listájában koppintson vagy kattintson a dxdiag elemre.
A jelentés első oldalán, a Rendszerinformációk résznél ellenőrizze a DirectX-verzió információt."
Ezt megcsináltam, az volt olvasható, hogy "DirectX-verzió: DirectX 12",
Azon a Message-en csak × és OK van. Ha bármelyiket megnyomom, persze bezáródik. És így a játék sehogy nem indul el.
Mit kell csinálni, hogy működjön a játék? Köszönöm előre is!
System Requirements
To play TramSim as smooth as possible, you need the following:
• Operating system: Microsoft Windows 7 / 8 / 10 (64-bit)
• CPU: 2,6 GHz or more, 4 cores
• Computer memory: 4 GB RAM
• Graphics card: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti or AMD Radeon
RX 550, each with 4 GB VRAM or better
• Network: Broadband internet connection
• HDD: 30 GB available space
• Additional notes: Internet connection necessary
Olcsó jó lenne, de 1. nem értek hozzá, hogy milyen kell, 2. a Hardverapró nem éppen megbízható...
A hardverapró az teljesen jó, adtam már el ott sok cuccot és vettem is. Nyilván ott is vna legalja, azokkal vigyázni kell.
Ami nagyobb gond, hogy 4 magos procit kér a játék a tied meg csak kettő így ehhez proci is kellene.
Nem feltétlenül, kérhetsz visszatérítést:
Köszi, 15. és 16.! Igaz nem írtam, de nem a Steam-en, hanem a Tescoban lett véve, steames aktiválókód formájában. Úgyhogy arról sajnos ennyit.
A gépigényről csak Windows, memória, tárhely és internet volt, a processzorról nem tudtam (de komolyan csak 2, azaz kettő megfelelő?). Viszont szerintem nagyon nem helyes, hogy a DX-et nem tüntetik fel megfelelően, meg a MS oldalán lévő módszerrel is hazugságot mutat a gép.
Köszönök minden eddigi választ is! ❤
💔 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!