Hogyan tudom levenni egy (már elvileg letörölt) játék nevét/ikonját , a START menü bal oldalán található listából? (Windows 10)
Ha megnyitom azt a 4 ablakos ikont , akkor előjön a start menü , és mellette egy lefele görgethető lista a programjaimról. Megnéztem , és köztük van (egy már elvileg eltávolított) játék.
Hogyha jobb klikkel kattintok rá , majd az eltávolítás gombra , akkor egy új ablakban , egy listát ad ki a programjaimról , de nincs köztük a játék.
Mit tudok tenni?
Hogyan lehet azt onnan teljesen letörölni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Próbáld meg akkor az eredeti helyéről. Ezt másold az intéző vagy más fájlkezelő címsorába:
%ProgramData%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
Akkor valamit rosszul csinálsz.
De amúgy ez az abszolút útvonala: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
Azért írtam így, mert ez egy rejtett/rendszer mappa és csak akkor találod meg direkt útvonallal, ha engedélyezd a rejtett/rendszer mappák/fájlok megjelenítését.
Beírtam újra.
"A Windows nem találja a keresett elemet"
Most ezt adja ki:D
Megcsinálom!
Köszi a segítséget , egyedül nem ment volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!