A Foxit Reader ingyenes, tehát nem csak bizonyos ideig ingyenes? Megbízható, nem vírusos, nem telepít maga mellé más alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 11:06
1/9 anonim válasza:
Nem vírusos, ingyenes, de eddig mindegyik verziójának a telepítője rá akar venni arra, hogy telepítsd a pdf készítőjüknek, a PDF Phantomnak a próbaverzióját, természetesen ki lehet hagyni.
Épen ezért váltottam a Sumatra PDFre, de az Abobe Acrobat Reader DC is használható.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor a sumatra pdf is biztonságos és ingyenes?
2021. aug. 3. 11:37
4/9 anonim válasza:
Igen, az ajánlottak valóban jók, de a legjobb a PDF-XChange Viewer. Kicsi, gyors, magyarul is tud, 100% ingyenes, se vírus, se kémkedés. És telepíteni sem kell, csak kicsomagolod egy üres könyvtárba és futtatod.
5/9 anonim válasza:
#4 vagyok Ez lesz a jó link:
6/9 anonim válasza:
PDF olvasáshoz nem kell külön program, manapság már az összes böngésző meg tudja nyitni. A SumatraPDF meg ránézésre is egy ezer éves elavult sz.r, nehogy már ilyeneket ajánlgassunk.
7/9 A kérdező kommentje:
Mostmár mindegy, PDF X-et töltöttem le, mindent IS tud, de köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 3. 13:33
8/9 anonim válasza:
#6 Nebasszálmárkivelem, pont hogy nem ezeréves szar, ingyenes nyílt forráskódú szoftver. Például mérnökök előszeretettel használják, mert jobb klikk+görgetéssel lehet nagyítgatni, ami műszaki/elektronikai rajzoknál nagy királyság. Egyetlen másik olvasó sem tudja. Emellett alap PDF-ekhez is kiváló mert rendkívül gyors, a leggyorsabb ami létezik. Inkább a fapad Chrome-ot ne ajánlgassuk már, meg a bloat xchange viewert és társait. Nem csillámpóni a kinézete és már nem jó, istenem...
9/9 anonim válasza:
Hú de jó!
Köszi srácok!
Ez a Sumatra pont kell nekem.
Elegem van a foxit kis reklámjából. Pedig régen olyan jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!