Automatikusan eltűntek vagy törlődtek az elmentett videóim?
Figyelt kérdés
Ma végeztem a nyaralási videóval. Lemetettem a számítógépre, meg is nyitottam, emajd később megnéztem volna hogy minden jó e, és eltűnt a mappából nem találom sehol se. Hiába ütööm be a címét, sehol, semmi. Mivel megvolt a videószerkesztő programba a mentett file, lemetettem újra, és újra törlődött. Próbáltam a recoverit programmal visszaállítani a törölt File-kat de nem talált semmit, csak 2 dokumentumot amit ma tényleg töröltem. Tehát a program szerint nem törőltem, a windows-ba meg akárhogy keresem nincs sehol. CyberLink powerDirector 18 -al vágom a videót, mp4-be. Windowes 10 Home 64 oprendszer. Valai valami ötlet? Lehet vírus is?2021. aug. 1. 20:10
1/6 anonim válasza:
Biztosan átmásoltad, nem csak a kamera memóriáját nyitottad meg?
2/6 A kérdező kommentje:
nem. Szó szerint törlődtek.
2021. aug. 1. 22:39
3/6 anonim válasza:
Fájlok nem törlődnek maguktól.
Csak hogy egyértelmű legyen a helyzet, pontosan honnan hova mit mivel hogyan másoltál?
4/6 A kérdező kommentje:
nem másoltam semmit sehova. Elmentettem a videót, beletekergettem, majd pár óra múkva nem volt a többi videó között az elmentett videó. Tudom a címét, hiába ötöm be a kersőbe nincs találat
2021. aug. 1. 23:32
6/6 A kérdező kommentje:
Szerinted olyan hülye vagyok hogy a lombtárat nem néztem meg????
2021. aug. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!