Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el a játék?

Miért nem indul el a játék?

Figyelt kérdés

Sziasztok

3 napja vettem meg az eneba.com-on a Detroit Become Human PC global steam key nevű terméket. Kifizettem, megkaptam a kódot, aktiváltam a steamen majd letöltöttem. Amikor viszont el indítottam mindig lefagyott a képernyő a játék kurzorát láttam de semmi mást. Aztán egyszer csak feldobja hogy DetroitBecomeHuman.exe nem válaszol. Mindig ez van bárhogyan is indítom el. Nem tudom hogy a probléma hardweres e vagy szoftveres. Az eneba meg nem akarja visszatéríteni a pénzt. Valaki segít?

A gépem belseje (ha az lenne a baj)

-Proci: Intel Pentinum Gold G5420 CP...

-RAM: 16GB

-GPU 0: Intel UHD Graphics 610

-GPU 1: NVIDIA GeForce GTX 1660

Köszi előre is a válaszokat

2021. júl. 27. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Frissítetted a drivereket ? Ha nem akkor tedd meg, és próbáld újra.
2021. júl. 27. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Ne vegyél semmit és semmi aktíváló kulcsot külön. Ha a steam-en fent van és meg tudod venni akkor vedd meg a steam felületén a játékot annyiért, amennyiért ott árulják. Jelenleg 40eur az ára. Ha ennyiért ott megveszed akkor az valószínű működni fog. Ha nem akkor legalább visszakapod a 💰.
2021. júl. 30. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
2 vagyok! De amúgy vedd meg nyugodtan a steam-en 40eur-ért és teszteld le hogy működik-e. Ha nem akkor kérhetsz visszatérítést amit meg fogsz kapni ha nem lépsz túl egy időkorlátot.
2021. júl. 30. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is vettem eneba-ról nem egyszer és tökéletesen működik... Itt valószínűleg kompatibilitási hiba van.

Több embernél pl. megoldás volt, hogy kitörölték az asztalról az ikont és a steam mappából indították.

2021. júl. 31. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!