Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a utorrentet?

Figyelt kérdés
Egy hete még jó volt mostmar telepiteni se engedi, sőt a bittorrentet se. Egyik ismerosomnek ugyanez van, viszont a masik gepemen mukodik mint ezelott. Mi tortent?
2021. júl. 25. 17:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Ezt a hibauzenetet kapom: A windows nem tudja elerni a megadott eszkozt. eleresi utat vagy fajlt. Lehet hogy nem rendelkezik a hozzafereshez szukseges engedelyekkel.
2021. júl. 25. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te mondd meg, mi történt. Utalsz arra, hogy nem engedi, de nem derül ki, hogy ez miben nyilvánul meg. Hibaüzenet nincs, vagy úgy gondolod hogy nélküle is kitalálják azok, akik nem látták mi történt? Jogosultságok rendben vannak, azaz rendszergazda (vagy a rendszergazda jelszavát megadó) felhasználó próbál telepíteni?
2021. júl. 25. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Oké, közben egyszerre írtunk, így nem láthattam.

A konkrét hibaüzenet lehetséges megoldásait ellenőrizted már?

[link]

2021. júl. 25. 17:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen de nem segitett semmit
2021. júl. 25. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az utorrentnél van a baj, tehát magánál az oldalnál, ahonnan a telepítő letölti a szükséges fájlokat.

3 napja próbáltam telepíteni egy korábbi verziót (3.5.4), nagynehezen, 10 percig, felszerencsétlenkedte magát a gépre, erre megnyitom, és nem Magyar a felület, hanem Angol.

Na gondoltam magamban, így, hogy a nyelvi csomag nem volt hajlandó lejönni, benne van a pakliban, hogy más fájlok is sérültek lehetnek. Ezért letöröltem azt a változatot, és felraktam egy repackolt utorrentet, de már a 3.5.5-t. A repack telepítőjéhez nem kellett net, és tökéletesen működik minden, aztán majd lesz vele valami.

Gondolom majd az utorrent javítja a hibát.

2021. júl. 25. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el azt a fost, millió értelmesebb kliens létezik. Példa: qBittorrent, libtorrent, Transmission, stb.
2021. júl. 25. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A uTorrent még coin bányászt is telepít a reklámok özöne mellé, felejtsd el.

A qBittorrent hasonló felületű és ingyenes - ezerszer jobb választás.

2021. júl. 25. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezek kozul csak a transmissiont tudom hasznalni,a tobbinel ugyanez a problema, erdekes.
2021. aug. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!