KDani14 kérdése:
Linux mint-hez milyen asztali felületett ajánaltok?
Figyelt kérdés
Linux mintre szeretnék váltani de nem tudom milyen asztali feülettel ti melyiket ajánljátok?2021. júl. 25. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Mate
Cinnamon
Xfce
23 szavazat
3/10 anonim válasza:
Nem 10 évvel ezelőtti verziót szeretne telepíteni.
5/10 anonim válasza:
Cinnamon. Kivéve ha Core2 vagy hasonló őskövületen akarod használni.
7/10 anonim válasza:
Nekem speciel az XFCE a kedvencem minden disztrón, de én nem nagyon bírom azt, hogyha túl sok a beállítanivaló.
Az xfce könnyűsúlyú, atomstabil, és minden megvan benne, ami nekem kell. Mondjuk kinézetre nem annyira menő az biztos.
8/10 anonim válasza:
Netbookon, Laptopon, Érintőképernyős gépen tényleg nagyon jó a Gnome. Asztali gépen meg az Xfce a jobb, meg, ha régebbi a vasad, vagy kevés a memóriád, akkor is Xfce. Egyébként meg, ha jó a vasad, bármenlyik, amelyik neked bejön.
9/10 anonim válasza:
#7 Minten én is szeretem az XFCE-t, de bakker mikor a debiánt raktam XFCE-vel, hát elég sokat szívtam hogy használhatóvá tegyem. Konkrétan a tálcát is nekem kellett létrehozni.
Jó értem, minek a tálca, de kellett valami ismerős dolog. :)
10/10 anonim válasza:
erosebb gepre cinnamon,gyengebbre xfce vagy mate felulettel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!