A lent linkelt laptopomra ha felteszem a Windows 10-et működhet bírja majd? nem nagyon értek hozzá mit kell nézni hogy kompatibilis e?
2021. júl. 25. 10:55
1/10 anonim 

válasza:

3/10 A kérdező kommentje:
az enyémen 4 gb ram van és i5 processzor
2021. júl. 25. 12:28
5/10 anonim 

válasza:

4 GB RAM + i5-560M = inkább ne!
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2021. júl. 25. 12:36
7/10 Alex Fly 

válasza:

EliteBook 2530p: C2D, 4 GB RAM, 256 GB SSD - Win10 tökéletesen működik. A supporton csak W7-ig vannak driverek, de ezekkel vagy más forrásból beszerzett W10 driverekkel szinte minden tökéletesen műxik - egyedül a WWAN-t nem tudtam működésbe hozni, ami nélkül megvagyok...
8/10 anonim 

válasza:

Bőven működni fog a Win10. Az én laptopomban i5-2520M van és bírja. Viszont nekem nem feltétlen vannak jó tapasztalataim vele, nagyon melegszik és a Windows nagyon szereti túlpörgetni. Ez lehet a laptop rossz hűtése miatt is persze. Jelenleg egyébként Kubuntut használok rajta dualbootban, mert amire kell arra az is bőven elég és kevésbé használja az erőforrásokat.
9/10 A kérdező kommentje:
a driveres része aggaszt, mármint hogy nincs hozzá win 10 hel való gyárilag támogatott driver, emiatt lemondok a frisiítésről.
2021. júl. 26. 22:18
10/10 Alex Fly 

válasza:

@9: a linkelt specifikáció alapján itt is a WWAN a gyenge pont... Ha jól tudom, a Gobi2 nem támogatott W10 alatt - már ha van a gépedben ilyen (a magam részéről pedig úgy vagyok ezzel, hogy a mobilnet a mai okostelefonok korában nem jelenthet gondot, főleg hogy a 3G ma már elég lassúnak számít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!