Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » S. O. S. Sims 2 uninstall?...

S. O. S. Sims 2 uninstall? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Megvettem a Sims 2-t (a tescoban akciós) de már fel volt telepítve a gépemre, és volt hozzá egy kiegészítő is telepítve, de az vmiért sosem futott (Sims 2 - egyetem)

És most uninstallálni akarom a régi sims2-t, h feltelepíthessem helyette az új, jogtisztát. Csakhogy a sims2 sem fut nálam, pedig daemon tools-t használtam telepítéskor meg minden volt... szóval kiírja, h addig nem engedi letörölni, amíg az egyik kiegészítő (egyetem is fent van) azt viszont nem tudom, h hogyan lehetne azt letörölni, mert nem találom sehol a gépemen ... kicsit zavaros tudom, ha vmit nem értetek kérdezzetek... :)

2010. aug. 27. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
bocs hogy ezt írom de a simses kérdésekre nem nagyon szokott válasz érkezni (komolyan) sztem emeld ki ha úgyse érkezik értelmes válasz legfeljebb telepíts újra a windows-ot amúgy jó játék a sims? (én inkább gta-zok)
2010. aug. 27. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
igen jó, csak ha egyszerre sokat játszol vele, akkor elunod egy kicsit, de aztán lehet vele játszani megint egy kicsit később ... :)
2010. aug. 27. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Mivan? :D

Megvetted a simset de nem tudod leszedni a letöltöttet? Ha ez a helyzet, akkor két dolgot tehetsz illetve hármat.

Vagy start menü -> vezérlőpult -> programok eltávolítása törlése -> Sims univercity

Vagy start menü -> keresés -> Sims -> itt megkeresed a univercityt -> uninstall.exe

vagy megkeresed de nem engedi leszedni akkor törlöd és törlöd a regedittel is a bejegyzését. Bár ezzel ne próbálkozz, inkább az első kettővel.

2010. aug. 27. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár még sosem volt sims a gépemen így én sem tudom hova rakja.
2010. aug. 27. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:

sztem futas le egy keresést v.

ha felraktad c/program files/"kiadó neve"/sims2-be szokott leni (első választ én írtam)a kiegészítő

2010. aug. 27. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
A sims 2 -t csak úgy tudod letörölni, ha az összes kiegészítőt letörlöd a sims2 törlése előtt!
2010. aug. 28. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nem engedi azt se letörölni, mert nem tudom,h hová tette fel a gépemre. Nem a sims2 mappába az tuti, ott csak az alapjáték van ... ezért vagyok bajban, ja és a programok hozzáadása/eltávolítása se jó, mert ott sincs ... :(
2010. aug. 28. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!