Mit jelent ez a hiba a játék indításánál?
2021. júl. 17. 18:06
1/15 anonim válasza:
Legalább JAVA 16 kell neki, telepítsd fel.
2/15 A kérdező kommentje:
Az anyját neki. Azt honnan a rákból szedjem le, ahol NEM KELL REGISZTRÁLNI ÉS BIZTONSÁGOS IS.
2021. júl. 17. 18:13
4/15 anonim válasza:
nem kell regisztrálni egyáltalán a Java-hoz, és mivel a hivatalos oldalról szeded le, biztos nincs megfertőzve
5/15 A kérdező kommentje:
#3 #4
Ez van meg nekem. Az oracle.com a hivatalos oldala nem?
Én ott láttam a 16 os verziót.
2021. júl. 17. 18:56
6/15 anonim válasza:
aha, azt kell.
Ha nem eredeti Minecraftod van, akkor pl. a TLauncher fel fogja ajánlani, hogy telepít magától egy javát.
Nem kell félni, a Windows Defender megvédi a gépedet, különben az oracle meg a Java gyártója
7/15 A kérdező kommentje:
Technich launcher sajnos nem eredeti, nem csak defenderem van van más is meg egy elég komoly tűzfalam is. Tudom hogy az oracle a java gyártója.
Akkor az a 16 os kell az oracle.com ról?
2021. júl. 17. 20:02
10/15 A kérdező kommentje:
Megy, köszi a segítséget!
Miért kell neki java 16? Az 1.16.5 még megy az 8 azzal is, ennyire ujjak lennének az új dolgok?
2021. júl. 17. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!