Az újabb Windows verziókba miért nem teszik bele a régiek kinézeteit-témáit hogy könnyebben adják az emberek a váltásra a fejüket?
Figyelt kérdés
Minden új windowsnál megkell szokni az embereknek az új kinézetet. És szerintem ez az egyik legnagyobb ok amiért nem váltanak a felhasználók. Pl nálam is közrejátszott. Pl ma is olvasom hogy nagyon sokan még Windows XP-t vagy 7-et használnak és ez nagy kockázatokkal jár. Ha pl be lehetne állítani hogy úgy nézzen ki a Windows 10 mint az XP vagy a Win7 akkor szerintem sokkal könnyebben váltanának az emberek. Az XP-nél még úgy emlékszem be lehetett állítani hogy úgy nézzen ki mint a 2000 vagy a 95. Később miért tűnt el ez a lehetőség?2021. júl. 17. 15:15
1/6 anonim válasza:
karbantartani nehéz
és ha benne van sose fognak váltani az emberek az új kinézetre
ha segítség kell, szívás megoldani, mert X féle külsőre kell elmagyaráznod mit keressen, mire nyomjon
nem ez a legnagyobb probléma a váltásnál, hogy máshogy nézz ki
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Mobilok (android) kinézete és menürenszere is folyton változik, még sűrűbben is. De ott nem 'divat' erre panaszkodni..
4/6 Szirty válasza:
" És szerintem ez az egyik legnagyobb ok amiért nem váltanak a felhasználók. "
Nálam ez a "legkisebb" ok.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet lenne hogy lehessen használni a korábbi Windows verziók támáit. Nekem pl. a Windows 7-es Aero téma sokkal jobban tetszik mint a Windows 10.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is. Már rég gondoltam arra, hogy képes lenne alapból futtatni a windowsos programokon kívül az Ms-Dos, Mac os, Linux, Android, IBM féle programokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!