Az Xubuntu 18.10-es operációs rendszeren, Caja fájlkezelőben hogyan lehet beállítani azt, hogy megjelenítse egy médiafájl tulajdonságait (felbontás, bitráta stb.)?
Ahogy írtam egy Xubuntu 18.10 op.rendszerem van, Caja fájlkezelőt használok, de nem tudom megtekinteni egy médiafájl tulajdonságait. Próbáltam keresni hozzá bővítményt (caja-mediainfo-tab), de nem nagyon találtam. Ebben szeretnék segítséget kérni.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Itt próbáld megkeresni a caja-mediainfo csomagot.
A mediainfo-nak van grafikus felülete mediainfo-gui néven, ha azzal nyitsz meg videófájlt, rögtön mutatja a tulajdonságait.
A tárolóból sem tudod feltelepíteni?
A 18.10-es Xubuntu elég régi, ráadásul nem is LTS, úgyhogy frissítened kellene!
Nem ment a tárolóból, onnan próbáltam telepíteni.
Azért telepítettem fel ezt a verziót, mivel a gépem nem bírná az újabb op.rendszereket, mert 32 bites, nem 64. Plusz egy másik kérdésben megkérdeztem, hogy mit érdemes választanom és többen ezt ajánlották nekem. Eredetileg az Xubuntu 18.04-et akartam feltenni, de mivel bootolásnál probléma volt, ezért a 18.10-re esett a választásom.
Itt vannak a gépem tulajdonságai:
CPU: Intel Atom, 1,6 GHz x 2
Winchester: 155,2 GB
RAM: 2 GB
Videókártya: Intel 945GME x86/MMX/SSE2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!