Melyik programmal tudok saját újságot csinálni?
Figyelt kérdés
Egy olyan programot keresek, amivel tudok saját újságot csinálni. Nekem ugye .pdf-ben kéne.2021. júl. 15. 14:42
1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni, hogy windowsos legyen, vagy androidos.
2021. júl. 15. 14:43
2/9 anonim 

válasza:

Adobe InDesign és Adobe Publisher lesz a te barátod. :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm😀 ki is próbálom!
2021. júl. 15. 14:51
4/9 anonim 

válasza:

Beírod WordPad-ba és kinyomtatod .pdf -be. Mindkettő a windows része. Mi kell még? :)
5/9 anonim 

válasza:

Alkalmasint bármelyik irodai programcsomagban elérhető szövegszerkesztő program - legyen az a fizetős és zárt forráskódú Microsoft Office programcsomagban található Word, az ingyenes, nyílt forrású, több platformos Libreoffice ( [link] ) programcsomagban elérhető Writer, stb... - képes PDF-be exportálni.
Ha egy kicsit összetettebb oldalkialakítást akarsz, arra ott vannak a kiadványszerkesztő (DTP: DeskTop Publishing) programok - ilyen például a fizetős és zárt forrású Microsoft Publisher, a Quark Xpress, az Adobe InDesign, vagy az ingyenes, nyílt forrású, több platformon elérhető Scribus ( [link] ).
6/9 anonim 

válasza:

+1 opció a többihez
Affinity Publisher. Egy kiadványkészítő program, sajnos fizetős 10-20eFt de nincs havidíj mint az Adobe termékek esetében.
8/9 anonim 

válasza:

Ha ingyenes kell, én is a Scribusra szavazok.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy írt egy egy programot😁
2021. júl. 16. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!