Ubuntu hogyan kell drivert beállítani?
Figyelt kérdés
A minap vettem egy HP245 G8 típusú laptopot, és nem képes ubuntu alatt wifi-hez kapcsolódni. Azt írja nincs wifi adapter, bluetoothoz sem képes kapcsolódni. Szerintem illesztőprogram sincs rajta, bár én nem tudom mihez kell gondolom ezekhez.
#ubuntu, illesztőprogram
2021. júl. 14. 16:17
2/9 anonim 

válasza:

Ennél van egy cuki dolog, csak 5.4 vagy újabb kernel fogja ismerni.
Tehát ezt kell telepítened kábeles internetről.
Aztán majd nem árt még AMD drivert is letölteni és felrakni.
3/9 anonim 

válasza:

áá... most látom a képet, kiválasztod és telepíted :-)
4/9 A kérdező kommentje:
Bízhatok abban az illesztőprogramban? Mert az valami nyilvános wifi driver, de akkor jó lesz a bluetooth is?
2021. júl. 14. 16:36
5/9 A kérdező kommentje:
A kernel nekem 5.8 nem értem miért nincs sem wifi, sem bluetooth, mire fog még fény derülni? Kipróbáltam alkalmaztam a képen az illesztőprogramot, használatban van mégsincs sem wifi sem bluetooth.
2021. júl. 14. 16:54
6/9 anonim 

válasza:

nem nyilvános, hanem nyílt forrású.
A linux lényegében nyílt forrású rendszer.
A lényeg, hogy forráskód elérhető, és bárki felhasználhatja...
7/9 A kérdező kommentje:
Jól van elírtam, tudom mi az a nyílt forrás! Most örülsz, a kérdésemre örülnék ha valaki választ adna.
2021. júl. 14. 17:30
8/9 anonim 

válasza:

Meg lett válaszolva. Tedd fel a drivert ami az általad linkelt képen van.
9/9 A kérdező kommentje:
feltettem, de ugyanúgy nem működik sem a wifi, sem a bluetooth.
2021. júl. 15. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!