Hogyan tudok szerkeszteni egy bankszámlakivonatot, hogy
azon ,,kicsit" nagyobb összeg jelenjen meg egy nő miatt?
Figyelt kérdés
36.5 éves férfi vagyok, volt exem (csak párhónapig volt, de még nem közömbös nekem, és most nincs senkije+ kedveli, ha nem csóró a férfi) miatt kérdezem. Bankszámlakivonat, 12.9 millióm van rajta, ez 13 éves munka termése (sima diplomás vagyok, aki az állambácsinak dolgozik sajnos csak átlag nettó 250 ért). LAkást akarok venni az év végén vidéki nagyobb városban pár millió ft hitellel. Exem itt itt lakik. Néha beszélünk amúgy. Szóval a kérdés az, hogy ha lefényképezem neki a bankszámla kivonatom, akkor ebből a majdnem 13 millióból hogyan tudok 23 milliót csinálni, vagy legaláb 18 milliót csinálni? Oké, hogy baromság, meg kegyes hazugság, de talán ha meglátja, akkor elnézheti, hogy otthon élek még fél évig, mert látha h nem hiába volt az. Tipp? Valami program erre? Mindenkinek megy a zöld kéz, aki normális választ ad (nem azt, hogy ne a pénzeddel csajozz meg hasonlók, mert ez csak beugró).
Nem lenne egyszerűbb Mastercard Platinumot igényelni a bankodnál? Vagy ha azt nem is, aranyat biztos tudnál.
2021. júl. 13. 17:49
2/14 anonim válasza:
"ne a pénzeddel csajozz meg hasonlók, mert ez csak beugró" :D
Képet szerkeszteni a legegyszerűbb dolog a világon. Még a Windows beépített Paint-je is megbírkózik egy ilyen feladattal. Nézd csak: [link]
2021. júl. 13. 17:57
3/14 anonim válasza:
Painttel kiveszel hátrébbről egy kettest, és ráteszed szintén Painttel az egyesre, szépen, ügyesen, hogy illeszkedjen.
2021. júl. 13. 17:57
4/14 anonim válasza:
Mert a 12.9en mi szégyellni valód van?
2021. júl. 13. 17:58
5/14 anonim válasza:
Ismét egy érett, okos diplomás ember.
2021. júl. 13. 18:27
6/14 anonim válasza:
Böngésző fejlesztő módban bele lehet szerkeszteni a weboldal tartalmába, majd azt print screeneled, így nem kell képet szerkeszteni.
Ettől függetlenül hülyeség nem létező pénzzel villogni, mert akinek úgyis csak ez számít, és költeni is akarja, úgyis kibukik egy vágyott dolog vásárlásának ötleténél, hogy még sincs miből megvenni. 12 millióból nem fogsz venni egy kinézett 20 milliós 'álom lakást', csak hazugságspirálba kevered magad. Hitelt is jövedelemhez és önerőhöz mérten adnak.
2021. júl. 13. 18:28
7/14 anonim válasza:
Elég kamuszerű a kérdés. Ha nem az, akkor ne erőlködj. Ha annyira a pénz érdekli, hogy bankszámlakivonatot kell nála mutatni, az a nő nem való férfinak. A leírásod alapján pedig te sem vagy alkalmas párkapcsolatra. Ez egy nagyon rövid diszfunkcionális kapcsolat lenne.
2021. júl. 13. 18:45
8/14 A kérdező kommentje:
Engem csak a szerkesztés érdekelne. Paintben nem tudom h lehet átírni a számokat,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!