Ez megbízható szoftver, nem vírusos?
Ez lenne az, mivel friss a Windows és nem kell nékem a Defender:
Ezt a linket Devon Tech videója alatt találtam, megbízható szoftver vírusok szempontjából, nem fog adatot lopni? Válaszokat köszi. (Defender helyett más védelmet szeretnék feltenni ami nem zabál ennyit)
Mi a bajod a defenderrel?
Miért nem akarsz normális programot használni, miért kellenek ezek a random ismeretlen vackok?
Szia!
Fogadj el egy jó tanácsot, és ne használd a Devon Tech által reklámozott termékeket, mert kockázatosak! (Ide tartozik az általad linkelt program is, a Revi OS is, meg szinte az összes program, amiért fizetett a gyártó, hogy reklámozza).
Honnan szoktál letölteni??
Soha nem volt baj telepítőkkel nekem, iso val sem. Egy vm gépem miatt sipákolt egyszer ami egy kali linux volt, szóval az még érthető is, hogy miért nem tetszett neki.
De hogy neked az ilyeneket tiltja az nem normális. Ott valami baj van. Vagy a beállításaidban vagy a letöltött tartalommal.
"Defender helyett más védelmet szeretnék feltenni ami nem zabál ennyit"
Defendernél mindegyik többet fog zabálni! :(
Most töltöttem le a Linux mintet és a Firefoxot a linkjeidről, és semmit nem jelzett rá a Defender! Külön víruskeresést indítottam a letöltött fájlokon, és nem jelzett semmi káros cuccot!
Hol vetted/honnan töltötted le a Windowst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!