Csak szerintem változtattak a Youtube biztonsági rendszerén? Csak mert egyik letöltő program sem működik.
Az utóbbi időben több letöltő programot is megpróbáltam használni youtube-hoz (pl. TubeTilla, Youtune Convert, YouTube Downloader), viszont mindegyik hibát jelez, hogy nem ismeri fel az url címüket. De ez csak az utóbbi fél évben lett ennyire látványosan sz*r, és már tényleg nem tudom mivel lehetne próbálkozni.
Köszi ha valaki tud érdemben hozzászólni. :)
Ez a király ha Firefoxot használsz.
én ezt használom,egyszerű és nagyszerű :
így tudod használni :
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Youtube Downloader-t frissítsd a legújabbra.
Csodát fogsz látni!
Köszi mindenkinek. :) Úgy tűnik a YouTube Downloader 2.6.1-es változata tényleg működik. :)
Ez --> ***** az oldal is jó, csak az fvl formátumból nem tudom mp3-ba convertálni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hát hallod ezt a Debilinuxos oldalt jól elnézted.
Azt írod ,hogy nem tudod mp3-ba konvertálni az flv-t . Hát nem is kell mert az oldal egyszerre két letöltést csinál ,egy flv-t tölt le és mindjárt mellé az mp3-at is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!