Wmv-ből avi-t és dvd formátumot gyorsan hogy tudok konvertálni?
Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy ott a google, nézzem meg, mert már fél napja ezt teszem, de egyik sem sikerül, már megőrülök. Van, amelyik rajta hagyja a logót a videón, a másik csak a felét konvertálja át, meg ilyenek. Gyorsan letölthető, gyorsan dolgozó programot tudtok ajánlani? Sürgősen kéne2010. aug. 26. 20:29
11/31 anonim válasza:
oda szerintem csak írj be egy fájlnevet mint pl kimenet. avi. ez eredetileg parancssoros csak utólag lett rá felület írva, és úgy működött annoi, hogy ezt a parancsot kellett beírni:
mencoder bemenet.avi -ovc xvid -xvidencopts bitarte=800 -oac mp3lame -lameopts br=256 -o kimenet.avi
12/31 A kérdező kommentje:
igen, ez megvan
2010. aug. 26. 21:34
13/31 A kérdező kommentje:
következő oldal a sound settings, ott kell valami különösebb dolog?
2010. aug. 26. 21:35
14/31 anonim válasza:
Szerintem csak a bitrate-et kell beírni(256kbps)
15/31 A kérdező kommentje:
oké, az amúgy mit jelent?
2010. aug. 26. 21:36
16/31 anonim válasza:
A hangnak a minőségét jelenti. a 256 egész jó.
17/31 A kérdező kommentje:
rendben, video settingsnél a codecet meg kell változtatni? mpeg4 van beírva. sosem tudtam, mi az a codec
2010. aug. 26. 21:38
18/31 anonim válasza:
A codec az a kódolási eljárás. A videónak van egy formátuma(avi, mov, mpeg, s.t.b.) és van egy hang és egy videó kódolása.
Hang(mp3, aac, ac3, s.t.b.)
Video(mpeg2, mpeg4, divx, xvid, h264)
Én az xvidet javasolnám és minimum 800kb/s de nyugodtan mehetsz 1000 fölé is
19/31 A kérdező kommentje:
én itt nem látok xvidet:S
2010. aug. 26. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!