Valaki tud olyan programot amivel jelszavakat lehet feltörni?
Figyelt kérdés
Léccí nagyon kéne.2008. dec. 8. 17:29
1/13 anonim válasza:
Tudok, de nem mondom meeeeeg!!!!!
2/13 anonim válasza:
Miféle jelszó, rar, zip, pdf vagy weboldal, baromira nem mindegy :)
3/13 anonim válasza:
Ez nem úgy működik mint a filmekben, hogy "jobb klikk/feltörés" , aztán pörögnek a számok meg a betűk, és végül kidobja a megfelelőt... értsd: átlag felhasználókra optimalizált jelszófeltörő program nem létezik ergo: bármi legyen is az, nem fogod "feltörni"
4/13 anonim válasza:
De igenis jobb egy kattintás és már töri is. Persze nem csak számok, hanem betűk meg minden egyéb szar is pörög :)
5/13 anonim válasza:
És szerinted a pörgő számokat és betűket a szerver le is tudja olyan sebességgel ellenőrizni? főleg ha neten keresztül csinálod... kicsit gondolkozni kellene
6/13 anonim válasza:
Te szerencsétlen, nézd már meg az első választ, hátha kapsz némi ötletet, miért is vagy hülye (ez az uccsónak): jelszavazni nem csak weboldalon lehet.
7/13 anonim válasza:
Vannak ilyen dolgok, de nem az olyan lámáknak, mint te vagy :) Ne üsd bele az orrodat olyanba, amihez semmi közöd.
8/13 anonim válasza:
A szaktudásodra, de a stílusodra is ráférne egy kis csiszolás. Utóbbira talán nem is kicsi.
9/13 anonim válasza:
miért hülye kérdés? erre friss példa volt a mult héten csak nem találom meg az oldalt mert csak böngésztem
10/13 anonim válasza:
én pl.weboldalt keresek és a domain kikerülésére vonatkozót persze nem írja ki aki tudja és győz az adatvédelem.napok óta keresem azt az oldalt ahol vtam de nem találom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!