Windows 11 - nem lesz 32 bites változata és Microsoft fiók fog kelleni hozzá, ez igaz?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 18:55
21/26 anonim válasza:
#20 Azért még az irodákba is illik legalább 14 évente új gépeket venni.. ;)
22/26 Alex Fly válasza:
@11: az én notimban is 1.2 verziójű TPM van. A Win10 nem is hajlandó foglalkozni vele, egyszerűen közli hogy minimum 2.0 kell neki, szóval elégedjek meg a szoftveres megoldásokkal, a TPM-et felejtsem el.
Ezek után miből gondolod, hogy ennyi évet visszalépne a Microsoft az új rendszerével?
23/26 anonim válasza:
Nekem ezeréves gépekre sikerült telepítenem Win10-et. Kíváncsi vagyok ha az a laptop bem támogatja, milyen idős lehet, és van-e értelme ezek után Win11-et tenni rá...
24/26 Alex Fly válasza:
@23: akár érdemes is lehetne rá telepíteni a W11-et, de az itt ismertetett ok miatt szerintem marad a W10.
25/26 A kérdező kommentje:
Tuti lesznek rá megoldások szerintem. Ruszki oldalakon már most megmókólták a telepítőjét. Akár a Win10-es vagy 8.1-es installert is alá lehet tenni..
2021. jún. 28. 10:28
26/26 Alex Fly válasza:
@25: biztosan kitalálnak rá valamit... Ha nem vállalati környezetben használod a g~pet, akkor alapból nem sok értelme van a TPM-nek, állítom, hogy a jelenlegi gépek 90%-án nincs is használva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!