Szokott vacakolni másnak is a G - mail, Viber?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 01:30
2/4 anonim 

válasza:

Persze. Gmail már ezer éve nem küld értesítőt ha mailt kapok így a telefon gyári email appjába is be vagyok jelentkezve. Viber szintén baszik értesíteni ha írnak csak ha megnyitom.
Nem hinném hogy beállítás hiba lenne, mert én nem állítottam ezeken semmit, egyik napról a másikra baszódtak el.
3/4 anonim 

válasza:

Nem beállítási hiba, ez a normális működés Androidon. Ha folyamatosan futna a háttérben, akkor néhány óra alatt leszívná az akksit.
4/4 anonim 

válasza:

Nem normális, push értesítésnek hívják, nekem azonnal megjön az üzenet. Gondolj bele, a csetalkalmazásoknak is folyamatosan háttérben kell futnia, hisz azonnal kapod az üzenetet. Attól még nem szívja az akksit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!