Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul újra a számító...

Miért nem indul újra a számítógépem?

Figyelt kérdés
Most végeztem tisztítást a win 10 virusírtójával. Mivel tegnap nem akart betőlteni semmilyen játékot. Csak úgy random rá nyomtam valamire a játékban vagy elkezdtem játszani ha eljutottam odáig és kioffolta magától a dolgot. És láttam, hogy a virusiirtónál kikapcsolva hagytam mindent. Most vissza kapcsoltam illetve a CcCleanert is a javításos és eltávolítós dolgot is. Most magamtól nyomtam rá egy újra indítást. Hogy frissűljön. De már egy fél órája nem indul újra a PC szerelonk a múltkor direkt letoltotte hozzá az összes Windows frissitést. Mivel régen az vágta tönkre de az nem ilyen módon. Elvileg mostmár ha frissít is akkor is keveseket amik rövid ideig tartanak. Azon kívül ha meg kérdezi, hogy frissítsen e sosem nyomok arra, hogy igen vagy mindig ki x-lem ha épp látom ezt. Most mit tegyek kikapcsoljam, vagy meddig várjak vele? És hogyan erhetem el azt, hogy a játékok jók legyenek megint?

2021. jún. 23. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
HA bekapcsolod a PC-t, konkrétan mi történik?
2021. jún. 23. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem bekapcsolom. Hanem az ujraindításra mentem az asztalba. És azóta nem indítja újra csak kék kép a fogaskerék teker és felé van írva, hogy újraindítás.
2021. jún. 23. 17:10
 3/4 Uedhvsjshaghsgs válasza:
mióta csinálja ezt?
2021. jún. 23. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
KB 1 hete kezdte el először.
2021. jún. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!