Ismeri, használja valaki ezt az adatforgalom figyelő progit?
amit leírtál az egy tűzfalprogram viselkedése.
pl. a BlackICE viselkedik így.
két tűzfalprogram meg nem kell.
Ha olyan profi tűzfalad volt, akkor nem lehetett ennyi kéretlen behatoló, még ha nem is tudsz róla, hogy te kérted őket :)
Egyszer engedni kell futni őket, utána cseszheted... Szóval amiről te írsz, az egy tűzfal, vagy esetleg van olyan, hogy Netlimiter, ami figyeli a forgalmat, de csak a sebességeket korlátozza, nem konkrétan tűzfal.
"Első telepítésre" :D
Vicces vagy, kérdező. Megnéztem a progit, semmi gyanúsat nem látok, csak az megy ki, amit kiengedtem :)
Hurrá!Megtaláltam emberek!!!-itt a leírása:
Letöltés:
Ez a program arra szolgál hogy a gépedbe ne nyúlkáljanak bele más emberek internetről
nagyon sok céget egyetemet és torrentezőt kiszúr és le is blokkolja abban a pillanatban amint a gépedet piszkálja
az egyik képen látszik is hogy le is blokkolta amint inditottam a torrentet. A torrentben (kliensen keresztül) is lopják a cuccaidat, sok oldalon keresztül
pl:youtube, myvip, föleg a java letöltös oldalak, és ez a program szinte mindet blokkolja hogy ne tudjanak garázdálkodni a gépeden.
Verzió: peerguardian 2.0
Csoport: security (védelem)
Mindazáltam értékelem az igyekezeteteket:Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!