Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ismeri, használja valaki ezt...

Yuda kérdése:

Ismeri, használja valaki ezt az adatforgalom figyelő progit?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy letöröltem és még a nevére sem emlékszem,csak arra,hogy listázta a forgalmat és meglepő módon voltak olyan "kéretlen behatolók"-akiket le lehetett egy kattintással tiltani.Mondjuk ki is akadtam rajta,hogy ennyien látogatják a gépemet /egyébként a tiéteket is/,de mégiscsak jó tudni,mi történik a színfalak mögött.-ellenére mindannak,hogy profi tűzfalam van stb.
2008. dec. 8. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

amit leírtál az egy tűzfalprogram viselkedése.

pl. a BlackICE viselkedik így.

két tűzfalprogram meg nem kell.

2008. dec. 8. 14:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem-félreértesz-vannak ezek a kémprogramok...robotok..stb akik nézegetik észrevétlenül a géped, betörnek,vizsgálgatnak-esetleg lopkodnak-nem vagyok paranoiás,de ez megy,még ha nem is veszel tudomást róla-és volt egy programom,ami kiírta és az eredmény megdöbbentett,csak letöröltem.
2008. dec. 8. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
nem tudom te mit értesz tűzfal alatt, de amiket leírsz, az egy tűzfal feladata.
2008. dec. 8. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha olyan profi tűzfalad volt, akkor nem lehetett ennyi kéretlen behatoló, még ha nem is tudsz róla, hogy te kérted őket :)

Egyszer engedni kell futni őket, utána cseszheted... Szóval amiről te írsz, az egy tűzfal, vagy esetleg van olyan, hogy Netlimiter, ami figyeli a forgalmat, de csak a sebességeket korlátozza, nem konkrétan tűzfal.

2008. dec. 8. 18:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Eset Smart tűzfalát használom -szerintem príma-de nem ez a téma,hanem egy figyelő programról van szó-sajnálom,ha nem ismeritek,de hátha lesz más.-Azt meg hitessétek el magatokkal,hogy hozzátok nem törhet be senki-nekem teljesen mindegy-,csak a programra volna szükségem -szerintem ha feltennétek ti is,ott omlana össze a magabiztosságotok-jobb a tudatlanság biztonsága? :)
2008. dec. 8. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nézd én nem használtam még ezt a progit még, csak ajánlotta valaki még régebben. Ha esetleg nem ezt keresed bocs. Azért, ahogy így ránéztem, lehet, hogy hasznos arra célra amit szeretnél. A tűzfalak rejtelmeihez nekem semmi gőzöm. Viszont ismerek azért egy-két dolgot amit megszoktam osztani másokkal. Ez az oldal is talán ezért jött létre valamikor...remélem(reméljük), azért most is e célból látogatják! Információ cserére..........
2008. dec. 8. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
A linket lehagytam.... [link]
2008. dec. 8. 20:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen-köszi-azt hiszem így első telepítésre,hogy eléggé hasonlít,még ha nem is egészen az,de hát ezekből is lehet több tucat-szóval köszönöm!
2008. dec. 8. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

"Első telepítésre" :D

Vicces vagy, kérdező. Megnéztem a progit, semmi gyanúsat nem látok, csak az megy ki, amit kiengedtem :)

2008. dec. 8. 21:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Hurrá!Megtaláltam emberek!!!-itt a leírása:

Letöltés:

Ez a program arra szolgál hogy a gépedbe ne nyúlkáljanak bele más emberek internetről

nagyon sok céget egyetemet és torrentezőt kiszúr és le is blokkolja abban a pillanatban amint a gépedet piszkálja

az egyik képen látszik is hogy le is blokkolta amint inditottam a torrentet. A torrentben (kliensen keresztül) is lopják a cuccaidat, sok oldalon keresztül

pl:youtube, myvip, föleg a java letöltös oldalak, és ez a program szinte mindet blokkolja hogy ne tudjanak garázdálkodni a gépeden.

Verzió: peerguardian 2.0

Csoport: security (védelem)

Mindazáltam értékelem az igyekezeteteket:Köszönöm!

2008. dec. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!