Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet, hogy továbbra is...

Hogy lehet, hogy továbbra is tudom használni a Word-öt, ha lejárt a próbaidőszakom?

Figyelt kérdés

Próbaidőszakra regisztráltam. A powerpoint miatt volt rá szükségem egy alkalommal, aztán később elfelejtettem lemondani. A próbaidőszak lejártával megkísérelték megterhelni a kártyámat az előfizetés összegével, de (szerencsére) pont nem volt rajta annyi pénz így az sikertelen volt.

Lemondtam gyorsan az előfizetést.

Fognak küldeni utólag valamit lejárt tartozással kapcsolatban?

A megrendeléseim menüpont alatt az áll, hogy az összeg fizetve, a szolgáltatás lemondva, de tőlem nem vontak le semmilyen összeget ez fix.

Továbbá, hogy lehet, hogy ennek ellenére a wordot továbbra is tudom használni? Annyi különbséggel, hogy azt kéri a rendszer mikor megnyitom, hogy jelentkezzek be és aktiváljam újra az előfizetésem, de ki-X-elem és ugyanúgy tudok írni beéle, szerkeszteni és menteni.

2021. jún. 20. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy egy pár napos türelmi időszak még marad, utána már nem működik. Az is lehet, hogy az előfizetés végével a 30 napos próbaverzióra (vagy annak hátralévő idejére) még a program elindul, utána nem fog.

Arra ne számíts, hogy ilyen jó fejek a Microsoftnál, és innentől kezdve van egy ingyen Office-od.

2021. jún. 20. 17:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen gondolom, de már több mint egy hónap eltelt azóta.
2021. jún. 20. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!