Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet visszakapni a...

Hogy lehet visszakapni a kontrollt egy csoportnál facebookon?

Figyelt kérdés

[link]

Idézet:

“A nyilvános csoportok új használati élményében az emberek adminisztrátori jóváhagyás nélkül taggá válhatnak, a látogatók (azok, akik nem tagok) pedig bejegyzést és hozzászólást írhatnak, ha az adminisztrátorok ezt engedélyezik."

Én nem engedélyeztem ilyet, egyszerűen átalakult az egész felület, és több hónap munkám van bennük, most meg bárki csak úgy beléphet.

2021. jún. 13. 12:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10. Istenem, valakinek egyszerűen felháborító az, amit kiraksz. Joga van ezt kifejezni. Most ezért letiltani valakit, komolyan, gyerekes. Ez olyan, mint amikor Varga Irén el kezdett bőgni, mert neki a live-jába küldték a mérges fejeket. Nőjetek fel, ez csak egy reakció, ettől nem dől össze a világ. 🤦🏼‍♀️
2021. jún. 22. 09:43
 12/30 anonim ***** válasza:
Akkor mérgelődj emiatt, ha undorító dolgokat kommentelnek.
2021. jún. 22. 09:44
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem Én mérgelődök, elég nagy zenei csoportoknak vagyok az adminja, és a tagoknak sem tetszenek a témával nem szimpatizáló egyedek trollkodásai.

Minden esetre én pl nem lépek be egy csoportba hogy odaszrjak, majd kilékjek.

Na, ez a beteges.

Több éven át, rendesen mentek a nyílt csoportok.

2021. jún. 22. 10:03
 14/30 anonim ***** válasza:

"Minden esetre én pl nem lépek be egy csoportba hogy odaszrjak, majd kilékjek."

Értem, én sem csinálok ilyet, de vannak olyanok, akik igen. Ha erre ráállsz, még többen fogják csinálni, és egy egoista baromnak fognak gondolni, már bocsánat, akinek nehogy legyen egy rossz megjegyzés is a posztja alatt, mert világvége lesz.

2021. jún. 22. 10:10
 15/30 A kérdező kommentje:

De pl mostantól egyik focicsapat rajongói is simán trollkodhatnak egy másik csapat rajongói csoportjában.

Nem tudom mi ebben az

"új élnény", ahogy a facebook fogalmaz.

Ezzel hogy kivette a kontroll egy részét az adminok kezéből, csak bajt, a nyílt csoportokban minőségi rombolást okoztak.

Meg kicsit olyan mintha a Facebook magáénak érezné az emberek által megmunkált nyílt csoportokat, hogy így, ilyen szinten belenyúlnak.

Plusz munkát adva ezzel az adminoknak.

Ha opcionális lenne ez az

"új élmény", akkor senkinek semmi baja nem lenne vele, és nagyon kíváncsi lennék hány admin alkalmazná, mondjuk egy 100 ezres csoportnál. :)

Azzal hogy bezárod őket meg csak annyit érsz el hogy nem látják a posztokat az emberek, úgy volt jó ahogy volt a nyílt csoportok szabályzata.

2021. jún. 22. 10:16
 16/30 A kérdező kommentje:
Én is értelek Téged, de akkor az az illető meg hozzon létre egy hater' csoportot, és ott tevékenykedjen, szerintem.
2021. jún. 22. 10:22
 17/30 A kérdező kommentje:

[link]

De hogy pontosak legyünk, ott van hogy HA Adminisztrátorok engedélyezik.

De ez nem így van,NEM engedélyeztem, és fel sem ajánlották ezt, egyszerűen ilyen lett, és nincs opció visszaállítani.

2021. jún. 22. 10:57
 18/30 anonim ***** válasza:

"Ezzel hogy kivette a kontroll egy részét az adminok kezéből, csak bajt, a nyílt csoportokban minőségi rombolást okoztak."

Azért ez nem ilyen egyszerű. Szerintem senkit nem érdekel ez jobban nálad. Ha az egy normális csoport, akkor senki nem fogja szétrombolni, de úgy is lesz egy-két olyan, akinek nem tetszik. Ezt el kell fogadni.

2021. jún. 22. 12:22
 19/30 A kérdező kommentje:

Majd ha lesz egy minimum 50 ezer fős csoportod, amit vagy 10 éve moderálsz, akkor lehet hogy másképp gondolod majd.

Nekem több is van (rajongói csoportok) , és igen, annyira igényes vagyok hogy minden egyes hozzászólást, reakciót, jelentkezést átnéztem, minden csoportomban.

De maradva a témánál, ha lesz egyszer egy 50 ezres csoportod, amiben rengeteg időd van(és még mindig csak 1 csoportról beszélek) hobbiból csinálod, szeretettel, akkor elképzelhető hogy másképp fogod majd látni.

Nem, még valóban nem lett jelentősen több a troll, de ez az új szabály csak nekik kedvez, mert ha rosszul csinálnám az admin/mod szerepemet, valószínűleg nem lenne ennyi tagom a csoportokban.

Én azt gondolom hogy ha a saját szabályzatukban is opcionális dolognak van írva az instant csatlakozás, akkor annak is kellene lennie, és rábízni a csoport létrehozójára a döntést.

Ahogy írva vagyon.. :)

2021. jún. 22. 17:16
 20/30 A kérdező kommentje:
Pont hogy privát üzenetbe kérdezgetik, hogy "miért engedek be mindenkit már? ".
2021. jún. 22. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!