ReviOS milyen? Megbizhato vagy sem?
Láttam egy videot (1 napos lehet kb) ahol a srác (RP's lair) agyon isteníti az os-t, másik (kb 2honapos) kulfoldi videok alatt meg olyan kommentek jottek, hogy ok nem biznanak ilyesmikben, meg hogy kockazatos.
Azert gondoltam h valtok, mert csak 8 gb ramom van, es egy-ket jateknak ez eleg keves, szvl ha win megeszik belole kettot, az mar sz0pacs.
A revios pedig elv csak 1 gb-t eszik.
Koszi a valaszt
Frissítések nélküli, legálisan vásárolt kulccsal aktivált butított Win10?
Szerintem akkor már akár megpróbálhatnál csinálni saját Win10 ISO-t az NTLite-tal [link] és akkor nem kell esetleges "hívatlan látogatótól" tartanod.
De Te tudod...
2 es 4 - gondolom ugyan az vwgy, - kicsit lenyugodhatnál.
Nem telepítem fel akkor.
Az ntliteos dolognak még utana nezek, koszi egyes
"From looking at the code behind ReviOS, it seems that it comes with builtin keylogging software that phones home with all of your keystroke data. On top of that is the built in malware and other telemetry software that constantly sends ALL user data to Russia."
A ReviOS kódját megtekintve úgy tűnik, hogy beépített keylogger szoftverrel érkezik, amely hazatelefonál az összes billentyűleütési adataiddal. Ezen felül van beépített malware és egyéb telemetriaszoftver, amely folyamatosan MINDEN felhasználói adatot elküld Oroszországba.
Szóval még mindig azt mondom, hogy inkább ismerkedj meg az NTLite-tal.
Megbízható! Már jóideje használom. Neves fejlesztők csinálják, köztük az egyik Windows Debloater-es tag. Konkrétan ez egy minden felesleges szirszartól kipucolt Win10 rendszer, ami a hardvert is kb feleannyira terheli. Csak pár adat:
Sima win10:
- R20: 267 pont
- Hőmérséklet max: 71°
- RAM idle: ~2,1GB
- RAM R20+CoreTemp+Feladatkezelő: ~4,1GB
ReviOS:
- R20: 384 pont
- Hőmérséklet max: 71°
- RAM idle: ~1,1GB
- RAM R20+CoreTemp+Feladatkezelő: ~3,3GB
Én bátran ajánlom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!