Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ilyen program? (többi...

Létezik ilyen program? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy olyan windows (32 bit legyen és ingyenes) programra ahol ha beírok bármilyen szöveget az visszaénekli angol nyelven. Tudom, hogy ott van a vocaloid, de az "sima" lyricket nem enged beírni. Szótagokat és fonetikus betűket kell beírni. Már néztem oktató videókat ez ügyben, de sosem fogom megérteni. Túl bonyolult.

2021. jún. 8. 09:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi nem ingyenes. Inkább kérj meg egy amatőr énekest, hogy énekelje fel neked. Van aki azért, hogy hírét kelted (beírod a nevét a projektbe amiben felhasználod) szívesen felénekli neked.
2021. jún. 8. 09:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Énekest sajnos nem ismerek aki tudna nekem segíteni. Azért köszi. Egyébként egy kis keresgélés után találtam megoldást a problémámra. Az fl studio newtone nevű pluginját használva, és a google fordító segítségével lehet éneket generálni. Be kell állítani a center-t 100%-ra és a variation-t 0%-ra. Aztán egy kis "tuningolással" olyan lesz a beszéd, mintha ének lenne.
2021. jún. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!