Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Might & Magic Heroes 5 leesik...

Might & Magic Heroes 5 leesik az fps?

Figyelt kérdés
20 fps bizonyos kamera nézetben utána olvastam és azt írják, hogy túl régi a játék van erre valami megoldás?

2021. jún. 6. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Korabeli hardveren, operációs rendszeren kell futtatni. Nekem is van egy régi gépem kifejezetten régi játékok futtatására, amin XP van, nincs netre kötve. Hardveraprón fillérekért szerezhető ilyen gép.
2021. jún. 6. 15:42
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

kiprobalhatod hogy energiatakarekossagot lehuzod procinal es videokartyanal

ha tenyleg tul erosek hozza

2021. jún. 6. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a túl erős a baj, hanem a játék kora. Régi DirextX APIkat használ, ami az újban szoftveresen emulált, azért lassú.
2021. jún. 6. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondolom erre nincs megoldás ?
2021. jún. 7. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Korabeli hardveren kell futtatni. Mint azt írtam, hardveraprón fillérekért kapsz régi gépet, ami netezni már nem jó, erre a célra tökéletes. Nekem is van egy ilyenem, AMD Athlon 64 proci, 2 GB RAM, még annál is kőkorszakibb GeForce 4 MX 440, 40 GB IDE HDD, Windows XP. Általános használatra ma már alkalmatlan, de a régi játékokat tökéletesen viszi. Netre nincs kötve, direktben van rádugva a modern gépre egy második hálózati kártyába, hogy lehessen multizni (néhány játék rendesen fut a modern gépen is, a nagy korkülönbség ellenére kiválóan megy a multi).
2021. jún. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!